5 pasi pentru a face un barbat sa te iubeasca

Publicat pe 26.04.2013 la 18:12 Actualizat pe 26.04.2013 la 18:14

Ti se frange inima cand il vezi si nu stii cum sa faci ca el sa se apropie de tine? Iti place de el insa nu stii cum trebuie sa procedezi sa-ti exprimi sentimentele? Crezi ca este doar un vis? Mai gandeste-te o data. Sunt foarte multe modalitati de a face un barbat sa te iubeasca. Deci nu te mai gandi si actioneaza astfel:

Vorbeste cu prietenii comuni

Ai auzit bine. Pentru ce altceva sunt prietenii? Roaga-ti prietenii comuni sa va faca cunostinta. Odata ce aveti prieteni comuni, nu mai exista nicio piedica. Vorbeste cu el zilnic si apropiati-va. Un zambet larg va poate ajuta sa va apropiati.

Fa-ti mici schimbari

Nu-ti schimba apucaturile si felul de a fi doar pentru a-i atrage atentia. Fii tu insati; lasa-l sa se indragosteasca de tine, cea adevarata. Oricum, micile schimbari te pot ajuta. De exemplu iti poti cumpara cateva hainute noi si iti poti schimba coafura. Aceste lucruri in mod cert il vor face sa te remarce. Aspectul exterior influenteaza foarte mult.

Schimba-ti atitudinea

Este adevarat ca barbatii se simt atrasi de femeile cu atitudine. Oricum, important este sa-ti pastrezi atitudinea potrivita. Fii pozitiva si vesela si vei vedea cum se apropie de tine. Barbatilor nu le plac femeile cu o atitudine negativa, asa ca aminteste-ti acest lucru data viitoare cand esti cu el.

Poarta-te diferit

Trebuie sa fii diferita ca sa il atragi. Barbatii se simt atrasi de femei diferite. Incearca sa faci asta pentru a-l face sa te iubeasca.

Ofera-i spatiu

Ei bine, daca tot esti prietena cu el, fii pozitiva si arata-te disponibila sa-i oferi spatiu. Spune-i ca si tu ai nevoie de asa ceva si ca esti pregatita sa-i acorzi acelasi tratament. Apropie-l de tine dandu-i spatiu.

Indrazneste si aplica aceste sfaturi. Vei avea de castigat.

În articolul

5 pasi pentru a face un barbat sa te iubeasca

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x