Cum sa ai o viata sexuala mai buna in 8 pasi

Publicat pe 22.04.2013 la 18:13 Actualizat pe 22.04.2013 la 21:55

Cand te afli cu el in pat, putina intelepciune nu strica. Iata ce pasi trebuie sa urmezi pentru o viata sexuala mai buna.

1. Trebuie sa iti iubesti tu corpul inainte sa ti-l adore el. In loc sa vanezi continuu barbati ca sa iti cresti increderea in tine, descopera o metoda prin care tu poti sa fii multumita cu trupul tau si lasa-te adorata ce cel care merita.

2. Libidoul lui nu este o reflexie a sex-appeal-ului tau. Atunci cand nu are chef de sex, de cele mai multe ori cauza nu esti tu! Lipsa apetitului sexual nu inseamna ca tu arati mai putin bine si ca nu te mai iubeste. Discuta cu el - poate ca e obosit sau are multe pe cap la munca.

3. Asuma-ti propriile dorinte. Nu esti salbatica in pat? Nicio problema! In loc sa te fortezi sa fii tot ce crezi ca isi doreste iubitul tau, explica-i ca esti genul de femeie care vrea sa faca dragoste, nu sex, si ca fanteziile tale sexuale cam... lipsesc. Lasa-l pe el sa preia controlul si inceteaza sa te prefaci ca esti altcineva - o sa simta asta.

4. Cu cat faci mai des dragoste, cu atat o sa te simti mai bine in corpul tau. Organismul elibereaza oxitocina, substanta iubirii, atunci cand faci sex, reusind sa iti aduca bucurie si lumina in viata. De fiecare data iti vei iubi mai mult prietenul si totodata, corpul, realizand ca este o arma de seductie, oricata celulita ai avea.

5. Nu-ti fie frica de confortul pe care il ai in relatia curenta. Nu ai nevoie de drama tot timpul; putin confort si siguranta de sine te vor face mai desschisa la sugestiile lui in pat si la propriile fantezii. Cu un barbat pe care il cunosti si care te cunoaste vei stii pana unde poti sa mergi, sexual vorbind.

6. Sexul este un hobby, nu o sarcina. Nu mai privi sexul ca pe o sarcina de lucru, un obiectiv de taiat de pe lista. Lasa-ti grijile deoparte si invata sa traiesti in prezent, in acel moment de pura placere intre doi oameni care se iubesc.

7. "Corpul meu merita placere, merita iubire". Spune-ti asta de fiecare data cand te indoiesti de corpul tau si de atractia sotului tau pentru tine, dupa ani de casnicie. Te doreste? Atunci nu te tortura, ci accepta iubirea pe care ti-o ofera.

8. Dragostea poate aduce chimie in dormitor dar nu si viceversa. Daca il iubesti dar nu esti satisfacuta in dormitor, comunica, spune-i ce ti-ai dori, de fapt, si vei vedea cum lucrurile se pot rezolva. O relatie bazata numai pe sex in schimb, rareori va evolua intr-o legatura de iubire.

În articolul

Cum sa ai o viata sexuala mai buna in 8 pasi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x