E doar un iubit sau ceva mai mult? 5 semne că el e ALESUL

Publicat pe 30.07.2014 la 16:12 Actualizat pe 30.07.2014 la 17:04

Cum îți dai seama dacă el este doar un bărbat cu care te distrezi sau Marea Dragoste? Simplu! Există cinci mari diferențe între ei:

tumblr.com

Cum îți dai seama dacă el este doar un bărbat cu care te distrezi sau Marea Dragoste? Simplu! Există cinci mari diferențe între ei:

1. Iubitul se gândește la ce poți să îi oferi. Te iubește pentru că ești atrăgătoare, îl asculți, îl iubești și aveți aceleași interese. Speră să fii cea pe care a tot căutat-o.

Bărbatul vieții tale se gândește la ce poate să-ți ofere. Te iubește pentru ce ești, cu defecte și ticuri, preferințe și reacții. Speră să fie un bun soț.

2. Iubitul devine ușor gelos când te afli în preajma altor bărbați, se enervează din nimicuri și poate fi extrem de posesiv.

Bărbatul vieții tale are încredere în tine și te crede nevinovată până la proba contrarie. Ia în considerare punctul tău de vedere și îți oferă spațiu când ai nevoie. E deschis la discuții și evită certurile.

3. Iubitul este cel pentru care te machiezi în fiecare seară, chiar dacă ai chef de asta sau nu. Pentru el, faci eforturi enorme să arăți bine, chiar și atunci când ești foarte obosită și nu ai timp pentru toate astea. Speri să te sărute la sfârșitul serii ca să-ți arate că apreciază efortul.

Bărbatul vieții tale îți spune că ești frumoasă și când nu ai machiaj, pentru că te iubește pentru mintea și sufletul tău. Când ești cu el, nu trebuie să te prefaci. Te sărută oricând, oricum, fără să te aștepți la asta și simți din nou fluturi în stomac.

4. Iubitul este un mister și speri să rămână așa. Pare un puzzle pe care trebuie să îl rezolvi și vrei să fii și tu la fel, pentru că, în realitate, ți-e frică de clipa când vă veți sătura unul de altul.

Pe bărbatul vieții tale îl cunoști mai bine ca oricine. În preajma lui poți să lași garda jos și să arăți tot ceea ce ești și ce gândești. Chiar dacă uneori vă plictisiți împreună, tot sunteți recunoscători că vă aveți unul pe celălalt.

5. Iubitul este cel cu care te distrezi și pentru care ai sentimente.

Bărbatul vieții tale este cel cu care te distrezi, dar și plângi, te cerți și te bucuri, împărtășești lucruri. Mai important, el este cel care o să-ți fie alături toată viața. Ai sentimente pentru el, dar ești cu el pentru mult mai mult - pentru că oricât de tristă și deprimată ai fi, vrei să fii alături de el. El te iubește fără egoism, fără așteptări, pentru toată viața.

În articolul

E doar un iubit sau ceva mai mult? 5 semne că el e ALESUL

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 9 mai 2024. Leii construiesc relații noi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
După ploi torenţiale şi inundaţii, meteorologii anunţă noi dezastre în zilele următoare. Zonele aflate sub avertizare de vreme extremă
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Catine
Zodii care te cuceresc cu o singură privire. Nativii care se folosesc de ochi drept armă a seducției
useit.ro
Una dintre „cele mai mari înșelătorii online” din lume a afectat consumatori din Europa și SUA. Cum erau păcălite victimele
as.ro
Milionarul de 28 de ani care a lăsat Statele Unite pentru România e asaltat de femei: „Unele nu ştiu limita”
MediCOOL
Remedii naturale împotriva sindromului de gură uscată. Cum îl poți ameliora
Spynews
Unde este Izvorul Tămăduirii în România. Credincioșii iau apă de aici în prima vineri după Paște
DeParinti
Dorina Codreanu a discutat despre infertilitate la DePărinți.ro | Parenting 2.0 cu Laura Cosoi. Care sunt soluțiile pentru a obține o sarcină
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de banane. Cum te poate ajuta această băutură
HelloTaste
Prăjitură simplă cu rubarbă. Rețeta unui desert aromat și colorat
x