Emoționant! Un bărbat bolnav de cancer și-a petrecut ultimele 6 luni din viață făcându-și soția fericită

Publicat pe 28.02.2014 la 11:43 Actualizat pe 28.02.2014 la 13:32

Dacă ai mai avea doar șase luni de trăit, ce ai face? Pentru un bărbat din Marea Britanie, răspunsul a fost unul foarte simplu: s-a căsătorit cu femeia iubită și și-a dedicat ultimele săptămâni din viață misiunii de a o face fericită.

Dacă ai mai avea doar șase luni de trăit, ce ai face? Pentru un bărbat din Marea Britanie, răspunsul a fost unul foarte simplu: s-a căsătorit cu femeia iubită și și-a dedicat ultimele săptămâni din viață misiunii de a o face fericită.

În ianuarie 2012, Chris Price în vârstă de 22 de ani s-a mutat împreună cu iubita lui, Ceri Johnson. La scurt timp după, a început să aibă dureri de stomac. În aprilie a fost diagnosticat cu cancer și a fost supus unei intervenții chirurgicale prin care i s-au înlăturat părțile de stomac afectate de cancer. O perioadă, Price a fost bine și în afara pericolului. Dar un an mai târziu, el a aflat că suferă de cancer la ficat și plămâni.

De data aceasta diagnosticul a fost unul terminal, iar Price s-a hotărât că atât cât va mai avea de trăit, se va dedica fericirii logodnicei sale. Cei doi s-au căsătorit într-o ceremonie restrânsă unde cei patru copii ai lui Ceri le-au fost invitați de onoare. Familia a fost mai întâi la Disneyland în Paris, iar apoi însurățeii au zburat la New York, un oraș pe care și-l doreau să îl viziteze.

Price nu s-a limitat doar la a-i oferi excursii soției sale, ci i-a cumpărat și câteva lucruri pe care femeia și le dorea de ceva vreme: o pereche de pantofi Louboutin și o poșetă Mulberry, iar de ziua ei, Ceri a primit cadou o excursie la Las Vegas. Din păcate, starea de sănătate s-a înrăutățit și nu au reușit să facă excursia împreună. Price a murit în brațele femeii iubite, iar înmormântarea a avut loc în biserica unde s-au căsătorit.

“Dacă iubirea mea l-ar fi putut salva, ar fi trăit pentru totdeauna” a declarat ea. “Am trăit atât de multe lucruri în puținul timp pe care l-am petrecut împreună. Boala l-a făcut să trăiască fiecare moment la maxim și m-a învățat și pe mine să fac același lucru.”


În articolul

Emoționant! Un bărbat bolnav de cancer și-a petrecut ultimele 6 luni din viață făcându-și soția fericită

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x