Femeilor nu le plac barbatii mai tineri

Publicat pe 20.08.2010 la 11:15 Actualizat pe 20.08.2010 la 11:23

O echipa de specialisti a anuntat ca fenomenul femeii in varsta, careia ii plac barbatii tineri este un mit, cu toate ca unele vedete deja au fost incluse in aceasta categorie.

Studiul realizat de specialistii de la University of Wales Institute, Cardiff (UWIC), a descoperit ca barbatii si femeile sunt traditionali in ceea ce priveste gasirea partenerului ideal. In general, femeile isi cauta un partener mai in varsta si mai bogat, in timp ce barbatii isi doresc o partenera tanara, atractiva.

Descoperirile publicate in Evolution and Human Behavior incearca sa arate ca mult mediatizatul fenomen al "femeii careia ii plac barbatii mai tineri", care a inceput cu Courtney Cox si "Sex and the City", este unul fals. La studiu au participat circa 22.000 de barbati si femei, din 14 tari, care au folosit Internetul pentru a-si gasi partenerul.

"Schimbarea preferintelor femeilor in ceea ce priveste varsta partenerilor a fost mult discutata si mediatizata. Rezultatele noastre arata ca lucrurile nu stau chiar asa. Femeile din intreaga lume, indiferent de cultura, vor barbati mai in varsta", a declarat dr. Michael Dunn, de la Cardiff School of Health Sciences, UWIC.

De asemenea, in studiul publicat se mai arata ca: "Se crede ca Madonna si Demi Moore au influentat o intreaga generatie de femei sa vada partenerul de viata in persoana unui barbat tanar. Insa aceasta notiune este un mit, pentru ca totul exista numai in lumea vedetelor, nu si in cea reala".

Foto: www.superstarcouples.com

În articolul

Femeilor nu le plac barbatii mai tineri

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x