Ingrijirea de care ai nevoie inainte de nunta

Publicat pe 17.08.2010 la 16:58 Actualizat pe 18.08.2010 la 16:46

Vei avea nunta in cateva luni? Nu astepta pana in ultimul moment pentru a pune in aplicare niste pasi de ingrijire corporala care te vor ajuta sa te simti si sa arati perfect in ziua cea mare.

O piele fina si stralucitoare

In fiecare zi, inainte de baie sau dus, trece cu o perie uscata pentru baie pe tot corpul, incepand de la picioare si urcand pana la umeri si gat. Nu trebuie sa apesi, doar sa periezi usor. Vei indeparta praful si celule moarte si vei pregati mai bine pielea pentru gelul de dus relaxand si cremele hidratante.

Totodata, o data pe saptamana poti sa iti faci o exfoliere, fie cu un gomaj cumparat, fie folosind faina sa porumb, cafea sau zahar brun grunjos. De asemenea, pune in cada in care faci baie o lingura de ulei de masline. Iti va lasa pielea fina si hidratata, singurul inconvenient fiind insa acela ca va trebui sa speli bine cada mai apoi, pentru ca va ramane unsuroasa.

Fara puncte negre sau cosuri

Cel mai bine este sa lasi pielea sa respire, pentru ca mai ales pe timp de vara, cand transpiri mai mult, esti mai predispusa sa ai probleme atat cu tenul, cat si cu pielea de pe spate sau piept. Este recomandat sa folosesti crema de fata si pentru decolteu, deoarece timpul lasa riduri si pe gat si piept. Daca iti apar cosuri, rezista tentatiei de a le stoarce, tamponeaza-le usor cu ulei de ceai verde si evita sa faci ceva ce te-ar putea lasa cu cateva cicatrici inainte de nunta.

Daca ai probleme cu pielea de pe spate si ai parul lung, este indicat ca in timpul noptii sa il prinzi, deoarece, de multe ori, parul lasat liber te face sa transpiri in timpul noptii si sa ai apoi puncte negre si cosuri pe piele.

Pentru un parfum de vis

Vei avea parte de o zi lunga si plina de evenimente, insa pentru a mirosi imbietor toata ziua, iti poti face un ritual inca dinainte de nunta, la care sa folosesti produse din aceeasi gama. Adica incearca sa cumperi un gel de dus si o lotiune de corp cu acelasi miros ca parfumul pe care il vei purta la nunta. Astfel, vei fi sigura ca pielea ta va mirosi toata frumos si ca va exista o armonie intre apa de parfum si restul produselor de ingrijire.

foto: piercemattiepublicrelations.com

În articolul

Ingrijirea de care ai nevoie inainte de nunta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x