Motive pentru care inca nu ti-ai gasit jumatatea in viata

Publicat pe 14.01.2011 la 19:52 Actualizat pe 14.01.2011 la 19:55

Nu este intotdeauna usor sa gasesti o persoana cu care se te potrivesti. Insa faptul ca nu ti-ai gasit inca un partener de viata poate insemna mai mult decat ghinion, ci o atitudine nesanatoasa pe care o ai fata de relatii.

1. Vrei prea mult, prea repede

A avea pretentii prea mari de la o relatie inca de la inceput poate sa ii sperie pe potentialii tai parteneri. Chiar daca simti ca aveti ceva special ce sigur va duce la o relatie de durata, cu nunta si copii, cel mai bine este sa dai timp lucrurilor sa evolueze si sa iti dai seama daca mai tarziu simti acelasi lucru si daca e reciproc.

Exista intr-adevar acea magie intre voi sau e mai mult disperarea ta de a ajunge la altar cea care te face sa proiectezi asteptari uriase asupra unui barbat, inca de la primele intalniri? Daca vrei sa il vezi pentru mai mult timp, lasa-l sa respire putin si nu te purta ca si cum tot viitorul tau depinde de el, nu iti face nici tie bine sa iti pui toata fericirea in deciziile cuiva.

2. Esti prea pretentioasa

Bineinteles, este bine sa ai standarde inalte. Nu e ca si cum ar trebui sa iesi cu absolut oricine iti iese in cale, fara discernamant, insa exista o diferenta intre a-ti cunoaste valoarea si ce iti doresti de la un barbat si a refuza pur si simplu sa incepi o relatie cu cineva doar pentru ca nu e brunet cu ochi albastri si nu castiga foarte mult.

Trebuie sa te intrebi daca lucrurile acestea pe care ti le doresti de la viitorul iubit te fac intr-adevar fericita, sau este un stereotip pe care il urmezi pentru ca la bratul unui barbat frumos si de succes simti ca vei fi invidiata? Mai mult, esti intr-adevar genul de femeie care sa atraga un astfel de barbat?

Nu spune nimeni sa nu ai incredere in tine, dar este bine sa fii totusi realista si sa te gandesti ca mariajul inseamna a trai cu cineva o viata intreaga si ca e important in primul rand sa va intelegeti bine, sa iti suporte tabieturile, sa va iubiti in ciuda tuturor problemelor. Daca ai o relatie superficiala cu cineva care se ridica la standardele tale, la fel de simplu ea se va destrama cand vei descoperi ca in rest nu va potriviti.

3. Nu iesi in oras suficient de des

Pentru a cunoaste pe cineva, trebuie sa iesi din casa. Daca imediat dupa serviciu vii acasa si te cocolosesti cu un bol de popcorn in fata televizorului, sau stai pe internet si pur si simplu te pregatesti pentru a doua zi, nu ai nicio sansa sa cunosti pe cineva.

Este important sa iti dai seama daca faci suficiente lucruri pentru a interactiona cu oameni noi sau daca pur si simplu te plangi si astepti ca iubirea vietii tale sa apara din senin, sa te ciocnesti de el pe strada sau in tramvai. Trebuie sa incerci lucruri noi: un curs de dans, sa mergi la petreceri cu prietenii, voluntariat sau sa te inscrii in diverse activitati unde poti cunoaste persoane cu interese similare cu ale tale.

Foto: womenandoldermen.com

În articolul

Motive pentru care inca nu ti-ai gasit jumatatea in viata

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cât am dat pe ochelari? 400 €". Câţi bani au dat tinerii pe haine şi pe notele de plată în cluburile de fiţe din Mamaia, de 1 Mai
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Florin Răducioiu radiază de fericire alături de iubita cu 10 ani mai tânără! Cum arată Andreea, femeia care l-a cucerit
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x