• MARTI, 07 IUNIE 2016

  Serialele îți distrug viața sexuală

  In 2030, cuplurile nu vor mai face sex deloc  

   Profesorul David Spegelhalter de la Cambridge University susține că, în ultimii 20 de ani, oamenii fac sex din ce în ce mai rar. Această lipsă de interes, explică Spagelhalter, este cauzată de faptul că, atunci când ajung seara în pat, cuplurile preferă să se uite la seriale, fie împreună, fie separat, pe laptopuri, smartphones și tablete.

  Conform unui studiu realizat de același profesor, la care au răspuns cupluri active sexual, cu vârste cuprinse intre 16 si 64 de ani, în medie, subiectii făceau sex de cinci ori pe lună în 1990, pe patru ori în 2000 și de trei ori în 2010. În 2030, profesorul Spegelhalter spune că, dacă se va continua același trend, în 2030 oamenii nu vor mai face sex deloc.

  “Statisticienii ridică din umeri atunci când sunt întrebați de ce are loc acest fenomen. Dar este foarte simplu, în urmă cu ani de zile, oamenii mergeau la culcare la 10,30, nu existau aceste seriale tentante, care te țin treaz până în toiul nopții. În 1990 nu exista nici internet, care să te țină conectat tot timpul cu ultimele știri, și care te informează că a apărut un sezon nou de Game of Thrones“, spune profesorul.

  COMENTARII

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »