• DUMINICA, 12 IUNIE 2016

  Unde poți să-ți întâlnești JUMĂTATEA, în funcție de zodie. Toți nativii zodiacului trebuie să știe ASTA!

   Pinterest

  Cu toții ne dorim să întâlnim acea persoană ideală pentru noi, jumătatea noastră. Dacă este să ne luăm după ce spun specialiștii în astrologie, atunci există anumite locuri și momente optime, în care putem să ne găsim sufletul pereche.

  Află din materialul următor unde îți poți întâlni marea dragoste, în funcție de zodia în care te-ai născut!

  Berbec
  Tu ești o femeie plină de viață și pasiune, iar bărbatul sufletului tău este unul cu caracteristici masculine puternice. Acesta este pasionat de un sport și îl vei întâlni dacă mergi la stadion, la un meci de box, o competiție de karate (dacă ai norocul să ai un frate sau un amic care practică asemenea sporturi nu evita să mergi să îi faci galerie). Chiar și tu poți să te înscrii la Tae Bo și nu se știe niciodată dacă instructorul nu este exact bărbatul pe care îl căutai de mult. Poți să te oferi să duci băiețelul vecinei la orele de sport, de înot sau de judo. Bărbatul pe care tu îl cauți nu se va află niciodata în sală de lectură a bibliotecii, ci va practica un sport cu multă pasiune.

  Taur
  Femeile Taur sunt romantice și pragmatice în același timp. Adesea își găsesc sufletul pereche la locul de muncă, mai ales dacă acest mediu profesional este unul în care se umblă cu banii. Femeile Taur atrag banii și în consecință atrag în viața lor bărbați cu o situație materială prosperă. Pur și simplu le este predestinată o așa situație. Îți poți întâlni sufletul pereche în situații de vânzare-cumpărare, la cumpărături (nu te rușina să intri în vorba în asemenea situații), la locul de muncă. Femeile Taur nu își găsesc sufletul pereche pe internet, ci în situațiile concrete, ale vieții de zi cu zi.

  Gemeni

  Nativele Gemeni sunt vorbărețe și prietenoase. Poveștile lor de dragoste sunt în general surprinzătoare, deoarece se întâlnesc mai mereu în circumstanțe inedite cu bărbatul vieții lor: într-o călătorie, într-o întâlnire fugară pe stradă sau la o seară la dans, când de-abia reușesc să schimbe două vorbe, pe internet. În orice caz, la început nimănui, nici chiar lor, nu le vine să creadă că relația respectivă va deveni serioasă. Totul pornește spontan. Singurul lucru pe care trebuie să îl facă o nativă Gemeni este să fie deschisă la conversație și atentă la circumstanțele inedite în care un bărbat le adordeaza.

  Rac
  Nativele Rac sunt romantice și sensibile. Ele simt repede când un bărbat este sufletul lor pereche. Din păcate, pot fi amăgite de bărbații cu care leagă relații pe internet sau la distanță, deoarece sensibilitatea lor nu detectează corect semnalele la distanță. Este recomandat să se încreadă doar în dragostea care se leagă cu un bărbat din mediul lor. Acest bărbat are un suflet de artist și îl pot găsi la un curs de dans de societate, la dansuri populare, poate fi pictor sau să scrie poezii. Nativele Rac își mai pot întâlni sufletul pereche la teatru, la evenimente culturale, la bazinul de înot.

  Leu

  Leoaicele sunt predestinate să se căsătorească cu bărbați deosebiți, remarcați în societate. Își pot întâlni sufletul pereche la petrecerile organizate la firma lor, la lansările de carte, la aniversări, nunți, botezuri. Este indicat să ocolească locurile mediocre și să iasă cu prietenele la restaurantele selecte, la cluburile renumite, deoarece nu își vor întâlni perechea în locuri sărăcăcioase. O nativă Leu trebuie să capteze atenția celui mai vânat bărbat din mediul respectiv și este indicat să aibă mare grijă la modul în care arată și se îmbrăca.

  Citește continuarea materialului aici!

  COMENTARII

  11 lucruri banale pe care bărbații le găsesc neatrăgătoare la o femeie

  acum 16 zile

  Uneori femeile fac tot ce le stă în putință pentru a atrage bărbații , însă ar fi surprinse să afle că uneori acțiunile și comportamentul lor pot avea un efect invers. De fapt, s-ar putea să nici nu-ți dai seama că te comporți ciudat în încercarea de a-l atrage lângă tine.

  De ce înșală femeile? Întrebarea milenară care abia ACUM și-a găsit răspunsul!

  acum 26 zile

  Care sunt motivele care o fac pe femeie sa atenteze la ”fructul oprit!”

  Dacă o iubeşti cu adevarat, NU O DISTRUGE! Toţi bărbaţii ar trebui să citească asta!

  acum 28 zile

  „Dacă am iubit vreodată o femeie, cu cât am iubit-o mai mult, cu atât mi-am dorit mai mult să o fac să sufere. Frida a fost victima acestei atitudini a mea dezgustătoare.” – Diego Rivera

  VIDEO | Cum să te porți cu iubita fiului tău - trei ponturi de la Ioana Ginghină

  acum 78 zile

  Fiul tau are o iubita? Iata trei ponturi pentru ca relatia voastra sa fie una armonioasa.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »