Vrei să-l uiți cât mai repede? 7 sfaturi pentru a trece ușor peste o despărțire

Publicat pe 16.06.2014 la 17:13 Actualizat pe 16.06.2014 la 17:28

Nu știi cum să-ți refaci inima frântă și să uiți de fost? Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să depășești această perioadă groaznică:

popcrush.com

Nu știi cum să-ți refaci inima frântă și să uiți de fost? Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să depășești această perioadă groaznică:

1. Taie răul de la rădăcină

Șterge-i numărul de telefon din agendă, scoate-l din lista de prieteni de pe Facebook, evită să te uiți la cadourile de la el și nu mai ieși nici cu prietenii lui, deveniți „ai voștri”.

2. Călătorește

Fă-ți timp de o vacanță într-un loc complet diferit față de cel în care stai. Mergi undeva unde nimic să nu-ți apră familiar, pentru a îmbrățișa noul și a lăsa trecutul în spate și odată cu el, și pe fostul tău.

3. Cumpără un vibrator

În perioada aceasta, s-ar putea să simți cel mai acut lipsa sexului. Nu fă greșeala de a te întoarce la el sau de a avea relații intime cu necunoscuți - mai bine îți iei un vibrator.

4. Mănâncă sănătos și fă sport

Endorfina (rețeta fericirii) eliberată după sport îți va face mai mult bine decât crezi. Evită să recurgi la alimente grase acum - ai grijă de silueta ta, acă vrei să te simți bine și să atragi atenția altor bărbați.

5. Îmbracă-te sexy

În astfel de momente, tot ce vrei să faci este să îți plângi de milă în pijamale acasă. Dar asta nu te ajută la nimic. Fă exact opusul! Pune-ți o rochie în care te simți extrem de sexy, poartă pantofi cu toc, machiază-te și ieși cu fetele în pub.

6. Mergi la masaj

Dacă rezervi o sesiune de masaj la SPA, vei realiza că există mai mult decât doi, exiști tu. Dintr-odată, vei face lucruri care te fac pe tine să te simți bine și atât!

7. Descarcă-te!

Ai nevoie să-i spui cuiva ce simți? Scrie mai degrabă într-un jurnal decât să apelezi la prieteni. Așa te vei înțelege mai bine și nu vei avea parte de sfaturi „prețioase”. De asemenea, nu te feri să plângi. Așa poți scăpa de frustrarea și durerea adunate.

În articolul

Vrei să-l uiți cât mai repede? 7 sfaturi pentru a trece ușor peste o despărțire

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 13 mai 2024. Balațele trebuie să-și găsească echilibrul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Detalii neştiute despre Metrorex. Cum funcţionează metrourile şi ce incidente au întâlnit, de-a lungul timpului, angajaţii: "Responsabilitatea este foarte mare"
a1.ro
O tânără a rămas „traumatizată” după ce a aflat secretul iubitului ei. Ce ascundea bărbatul cu care se întâlnea de câteva luni
HelloTaste.ro
Rulouri cu cremă de mascarpone și frișcă. Rețetă simplă și rapidă
Catine
Zodii ambițioase în carieră. Nativii care își doresc să atingă succesul
useit.ro
Cât de fierbinte e Soarele. Experții au dezvăluit temperatura fantastică la care poate ajunge
as.ro
Ion Țiriac și-a dezvăluit marele regret al vieții, ajuns la 85 de ani: „Nu aș mai face la fel niciodată!”
MediCOOL
Alimente vegetale bogate în fosfor. De ce e indicat să le adaugi în alimentație
Spynews
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
DeParinti
Zborul cu un bebeluș: ce trebuie să știi înainte de a pleca
MediCOOL
Cât de periculos este excesul de vitamina D. Ce se poate întâmpla dacă iei doze mari
HelloTaste
Prăjitură cu căpșuni și fistic. Rețeta unui desert de nerefuzat
x