• MIERCURI, 13 IANUARIE 2016

    Beneficiile consumului de suc de grau

    Acest suc a devenit o bautura populara in ultimii ani. Beneficiile sale asupra sanatatii, sunt cunoscute doar in momentul cand este abia facut, proaspat si cand este baut doar pe stomacul gol. Datorita antioxidantilor si antiinflamatoarelor pe care le contine, se afirma ca sucul de grau poate fi de mare ajutor in cazul persoanelor care sufera de ulcer. De asemenea, contine chimicale ce omoara infectiile bacteriale.

    Multumita cantitatii mari de clorofila secretata, unii specialisti afirma ca aceasta planta este folosita si pentru tratamentele impotriva cancerului sau ale artritei.

    Daca suferiti de una sau mai multe afectiuni dintre cele enumerate, ati incercat o multime de tratamente si ati cheltuit foarte multi bani, este timpul sa va intoarceti capul si in aceasta directie, a medicinei naturiste, prin inceperea consumului acestui minunat suc de grau.

    Citeste articolul complet pe diete-sanatoase.ro

    COMENTARII

    STUDIU: Îndulcitorii artificiali cresc pofta de mâncare

    acum 14 zile

    Studiul s-a desfasurat plasând musculitele deasupra unor eprubete cu hrană lichida.

    De ce creste colesterolul dupa ce ai renuntat la grasimile nesanatoase. 5 cauze la care nu te-ai gandit

    acum 16 zile

    Nu exista roman care sa nu foloseasca expresia colesterol marit. Este unul dintre putinii termeni medicali care au intrat in vocabularul general.

    STUDIU: Nucile susțin sănătatea microflorei intestinale acționând ca un prebiotic

    acum 18 zile

    Prebioticele sunt ingrediente alimentare care promoveaza in mod selectiv numărul si activitatea bacteriilor benefice.

    Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
    Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

    Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

    Observator.TV


    Top stiri
    A1.ro
    Observator.TV
    SpyNews
    AntenaStars.ro