Rețeta anti-cancer descoperită în urmă cu 65 de ani
Publicat pe 04.07.2014 la 18:31 Actualizat pe 04.07.2014 la 18:36
Un consum crescut de vitamina B17 reduce dezvoltarea cancerului și sunt foarte multe șanse ca această boală să fie învinsă.
Un consum crescut de vitamina B17 reduce dezvoltarea cancerului și sunt foarte multe șanse ca această boală să fie învinsă.
Zvonurile care circulă printre pacienții diagnosticați cu această teribilă boală spun că vitamina B17 oprește boala, iar șansele de vindecare sunt uriașe.
Medicul Ernst T. Krebs a prezentat pentru prima oară efectele vitamineei B17 la începutul anilor 1950.
Teoria conform căreia această vitamină te scapă de caner se bazează pe faptul că, potrivit lui Krebs, cancerul este o boală cauzată de cantitatea improprie de vitamine și minerale din organism.
Oamenii moderni sunt expiși acestei boli în comparație cu cei care trăiau odinioară.
Una dintre posibilele explicații ar fi dietele complet diferite de cele din ziua de azi.
De exemplu cei din tribul Hunza consumau 200-300 de mg de vitamina B17, spre deoasebire de europeni și americani ce de-abia consumă 2 mg din cauza mâncării procesată industrial.
Hunza este un trib ce trăiește în nordul Pakistanului. Oamenii din acest trib ating adesea vârsta de 100 de ani, iar cancerul este necunoscut lor.
Ce mănâncă ei?
De exemplu sâmburi de caise.
Până în 1996 când a murit, doctorul Krebs a susținut că o creștere a dozei zilnice de vitamina B17, reduce riscul de a face cancer cu 100%.
Acum, că știi secretul, nu ai altceva de făcut decât să mănânci sâmburi de caise căci ei au cea mai mare concentrație de vitamina B17.
Atenție! O cantitate prea mare duce la otrăvire!