• LUNI, 01 FEBRUARIE 2016

    Somonul de crescătorie este plin de antibiotice și mercur. Cum poți face diferența între cel bun și cel nociv?

     hepta

     Este ideal să consumăm acest tip de pește măcar o dată pe săptămână, nu doar pentru gustul savuros ci și pentru beneficiile nutrienților. Somonul este și un preparat ușor de realizat, care se poate consuma și crud, dacă achiziționați produse de calitate.

    Se pare însă că nutrienții și beneficiile aduse de somon depind de locul în care acest pește și-a petrecut viața. 

    Urmărind cele două imagini de mai jos, ne putem da seama foarte ușor care este somonul crescut într-o fermă și care a trăit în sălbăticie.


    Wild Alaskan Sockeye

    iStock_000017593766_Medium

     Cel din stânga este prins în Alaska, din sălbăticie, în timp ce în dreapta avem o bucată de somon de crescătorie. Diferența de culoare apare din pricina unei substanțe, numită astaxantin, o moleculă în culoarea roșu aprins, ce se regăsește în alge, plancton și crustacee.

    COMENTARII

    Cum să alegi scaunul de birou care nu îți dă dureri de spate

    acum 7 zile

    Ce pozitie trebuie sa adoptam atunci cand stam mult timp la birou.

    Mănâncă piersici în fiecare zi și vei slăbi, văzând cu ochii

    acum 14 zile

    Include piersicile in meniul tau zilnic.

    Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
    Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

    Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

    Observator.TV


    Spynews


    Top stiri
    A1.ro
    Observator.TV
    SpyNews
    AntenaStars.ro