Un miracol! Pastila secretă care poate combate Alzheimer-ul, Parkinson-ul, cancerul și crește și speranța de viață la 120 de ani!

Publicat pe 03.12.2015 la 12:36 Actualizat pe 03.12.2015 la 12:53

Vă surâde ideea de a trăi până la vârsta de 120 de ani? Potrivit unor descoperiri recente, acest lucru nu poate fi departe

hepta

Vă surâde ideea de a trăi până la vârsta de 120 de ani? Potrivit unor descoperiri recente, acest lucru nu poate fi departe.

Cercetătorii au dezvăluit ceea ce pare a fi o pastilă anti-îmbătrânire, care ar înlătura orice afecțiune asociată cu îmbătrânirea, precum boala Parkinson sau Alzheimer. Medicamentul - metformin - este folosit deja pentru a trata diabetul de tip 2.

Metaformin suprimă producția de glucoză din ficat și crește sensibilitatea la insulină. Acest remediu a fost testat și pe șoareci și pare a prelungi viața celor tratați pentru diabet, dar și a celor care nu suferă de această afecțiune. În privința testelor umane, nu se știe exact dacă acesta poate prelungi speranța de viață.

Un studiu condus în SUA va include 3000 de adulți cu vârste cuprinse între 70-80 de ani, cu un risc de cancer, boli cardiovasculare și neurodegenerative. Dacă testele se dovedesc a fi comparabile cu cele pe șoareci, pacienții vor ajunge la vigoarea unui adult de 50 de ani.

Până la noi descoperiri, nu uitați să aveți un stil de viață cât mai sănătos.

În articolul

Un miracol! Pastila secretă care poate combate Alzheimer-ul, Parkinson-ul, cancerul și crește și speranța de viață la 120 de ani!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x