• MIERCURI, 05 DECEMBRIE 2018

  Husa potrivită pentru iPhone X – ghidul cumpărătorului

   De fiecare dată când se lansează un nou model de smartphone pe piață, deja acestea dispun și de soluții de protecție pe măsură. Spre exemplu, gama de huse ce se regăsește în cadrul magazinelor online și fizice de specialitate reușește să se plieze pe o listă lungă de preferințe și nevoie ale utilizatorilor.

  iPhone X este cu siguranță un model a cărui lansare a fost așteptată cu sufletul la gură de un public larg. Reprezintă un dispozitiv performant, ce dispune de funcții asemenea. Prețul de achiziție a acestuia este unul pe măsură, astfel că cei ce doresc să își protejeze investiția au nevoie neapărată de o husa iPhone X care să asigure un nivel înalt de siguranță dispozitivului împotriva numeroșilor factori de risc la care poate fi supus.

  Husele de protecție – o necesitate în cazul noilor modele de iPhone

  Atât în cazul telefoanelor de tip iPhone X, cât și a derivatelor acestuia, disponibilitatea huselor nu cunoaște limite. Diferența constă însă în faptul că unii producători s-au axat în fabricarea lor pe funcția de bază reprezentând simple protecții, pe când alții au reușit să îmbine armonios partea funcțională și cea practică în huse deosebite.

  Într-o societate în care toți urmăresc trendurile și caută să se adapteze la acestea, alegerea unei huse cu un design special pentru smartphone este un lucru de trecut pe lista celor importante. Astfel, reprezintă pentru această categorie de persoane un ajutor de nădejde magazinul online STIFLER și gama sa variată de huse de protecție pentru iPhone X pe care o propune.

  Interesul este de a avea parte de o întrebuințare a dispozitivului de durată și plăcută, astfel că husa devine indispensabilă și trebuie să se încadreze în anumite criterii. Pentru acest tip de smartphone există modele consacrate de huse, deci cele universale nu sunt o soluție. Pe Stifler.ro de altfel se găsesc huse special concepute pentru a asigura protecție la un nivel superior acestui model de telefoane. În acest mod utilizatorul știe că mărimea, dimensiunile, spațiile speciale pentru difuzor, camere, pentru introducerea cablului USB, a căștilor și celelalte specifice husei se potrivesc cu dispozitivul.

  Nu este vorba ca în cazul huselor universale de obturarea acestora, deci nu vor fi influențate nici performanțele dispozitivului. Produsele promovate pe site-ul menționat vin de altfel însoțite și de specificații tehnice și descrieri pentru ca fiecare să știe ce cumpără.

  Contează desigur și formatul husei. Acestea sunt disponibile și în magazinul Stifler în modele variate, pliate pe preferințe diverse. Diferă nu doar prin aspect, ci și prin materialele pe care le au la bază. Spre exemplu, modelele realizate din silicon sunt preferate pentru rezistența sporită pe care o prezintă contra șocurilor. Unele dispun în interior de camere de aer care amortizează șocul sau impactul puternic.

  Cei care doresc să beneficieze de un plus de confort atunci când navighează pe dispozitiv pot să se orienteze după o husă cu perforații și inel.

  Opțiunea propusă de Stifler vizează un plastic subțire, ușor, ce prezintă rezistență la șocuri și nu reține amprente. Se curăță ușor și nu alunecă din mână. Rolul perforațiilor este de a disipa căldura și de a asigura ventilația telefonului. Nu adaugă grosime, iar inelul din dotare reprezintă un sprijin pentru mai multă siguranță.

  Durabilitatea reprezintă un criteriu pe care utilizatorii trebuie să îl aibă de asemenea în vizor când fac o astfel de achiziție. Fiecare a dezvoltat anumite obiceiuri legate de utilizarea smartphone-ului. Cei al căror loc de muncă ar supune dispozitivul la riscuri frecvente de accidentare ar trebui să se orienteze după un model care este ideal pentru condiții de supraviețuire optime. De altfel, husele propuse de Stifler sunt ideale pentru condiții de mediu divers – nisip, praf, umezeală, șocuri și căzături etc.

  Fiind un dispozitiv a cărui achiziție este costisitoare, este ideal a-l feri de orice pericol ce i-ar putea afecta integritatea. Chiar și joaca copiilor poate avea efecte negative asupra lor, deci este ideal a opta pentru o husă realizată dintr-un material ce poate face față cu succes diverșilor factori externi.

  Indiferent de preferințele de materiale, de design, caracteristici, particularități diverse, funcții suplimentare și așa mai departe, publicul interesat poate consulta portofoliul de produse pe care îl pune la dispoziție magazinul Stifler.ro.

  COMENTARII

  Cauți o nouă chiuvetă pentru baie? Iată ce trebuie să știi!

  acum 7 zile

  Deoarece vei întâlni în căutările tale chiuvete cu stiluri și materiale diferite, iată cum poți face diferența între ele, pentru alegerea modelului perfect! În primul rând, trebuie să te decizi la modalitatea de fixare a chiuvetei. Îți dorești o chiuvetă de baie cu picior, fixată în perete sau montată într-un blat?

  Cum să transformi orice balcon într-un spațiu de relaxare deosebit

  acum 8 zile

  În multe locuințe, balconul este o cameră neglijată, folosită deseori pentru depozitarea obiectelor și aparatelor ce nu mai sunt folosite. Însă asta e o greșeală.

  Cum să dezvolţi creativitatea copilului tău

  acum 12 zile

  Încă de mici, copiii sunt înzestraţi cu o curiozitate ieşită din comun şi cu o creativitate debordantă. Pun întrebări la orice pas şi încearcă să descopere cât mai mult din lumea înconjurătoare.

  Vin sarbatorile de iarna? Cum iti decorezi locuinta

  acum 15 zile

  Un rol important in amenajarea pentru sarbatorile de iarna il joaca luminitele stralucitoare, asa ca achizitioneaza cateva instalatii cu modele deosebite si cateva becuri led economice pentru ca poluarea mediului inconjurator nu tine cont de magia de sarbatori.

  Cărucioare pentru copii – criterii de alegere în funcție de vârstă

  acum 15 zile

  Dacă ești proaspăt părinte, care a stat foarte puțin sau deloc în preajma copiilor mici, vei avea tendința să spui că alegerea unui cărucior nu este deloc dificilă, însă trebui că știi că, de fapt, există diferențe mari între modele.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »