3 motive întemeiate să ieși la un date cu un tip care iubește berea

Publicat pe 10.05.2018 la 09:03 Actualizat pe 10.05.2018 la 09:07

Unul dintre marile cadouri pe care ți le poate face viața într-o seară de vineri, la meci sau pe plajă. Cam așa ar descrie bărbații această substanță cu adevărat remarcabilă. Mai ales dacă vorbesc despre cât de bună este berea de import, din țări cu tradiție. Cum ar fi Germania, Belgia sau Danemarca.

Da, ci citit bine! Puțin neconvențional și poate cu totul neașteptat, azi vorbim despre motivele pentru care ar trebui să te îndrăgostești de un tip a cărui băutură favorită este berea.

Unul dintre marile cadouri pe care ți le poate face viața într-o seară de vineri, la meci sau pe plajă. Cam așa ar descrie bărbații această substanță cu adevărat remarcabilă. Mai ales dacă vorbesc despre cât de bună este berea de import, din țări cu tradiție. Cum ar fi Germania, Belgia sau Danemarca. Vor jura că prima înghițitură dintr-o sticlă rece, abia scoasă de la frigider, poate schimba destine. Sigur, aceasta este o exagerare, însă există motive serioase pentru care ar trebui să accepți un date de la un tip care iubește berea.

În primul rând se spune că această categorie de bărbați sunt răbdători și, mai ales, cu picioarele pe pământ. Nu se grăbesc să treacă degeaba prin viață și le place să savureze clipa cam la fel ca berea. Nu beau doar pentru a consuma alcool, le place la modul cel mai serios gustul berii. Au un caracter frumos, coloană vertebrală și, mai ales, apreciază lucrurile mici în viață.

Apoi, legenda spune și că sunt relaxați, sensibili și nu sunt predispuși la beții crunte care să-ți strice seara. Asta nu înseamnă că nu apreciază distracția. Însă înțeleg importanța echilibrului în viață.

Cam acestea sunt, în mare, motivele pentru care să ieși la un date cu un tip care iubește berea este o idee de-a dreptul genială. Dacă mai ai nevoie de argumente suplimentare, însă, ți-am mai pregătit trei motive întemeiate:

1. Se spune că băutorii de bere sunt mai puțini predispuși la deces prematur

Berea este delicioasă și hrănitoare. Consumată cu moderație, vine la pachet cu numeroase beneficii pentru sănătate. Fiind bogată în antioxidanți, conține și mai mult seleniu, vitamina B sau fosfor decât vinul. Asta înseamnă că are efecte benefice la nivelul sistemului cardiac. Cercetătorii italieni au studiat obiceiurile a 200.000 de persoane consumatoare de alcool și au descoperit că băutorii de bere (cu moderație) au cu 31% mai puține șanse decât persoanele care nu consumă alcool deloc de a dezvolta boli de inimă.

În plus, berea poate face minuni la nivelul sistemului imunitar, întări sistemul osos, îmbunătăți vederea sau preveni pietrele la rinichi. Așadar, putem spune că un băutor de bere are mai puține șanse de a se îmbolnăvi subit.

2. Nu te vei plictisi niciodată în compania lui

Sunt sute de tipuri diferite de bere, pentru ca voi să alegeți sau să descoperiți mereu ceva nou. Putem spune cu siguranță că trăim în epoca de aur a berii. Iar un tip care preferă berea apreciază tot ce este nou și nu e rezistent la schimbare. Dimpotrivă, îi place să experimenteze. Dacă alegi un astfel de bărbat, timpul petrecut alături de el va fi unul plin de aventuri inedite.

3. Este tipul de persoană care se va simți bine oriunde în lume

Este compania perfectă în călătorii pentru că nu este un tip pretențios și nu se ia prea în serios. Este un tip sociabil și lipsit de pretenții stupide. Și cum călătoriile sunt o partea frumoasă și poate cea mai amuzantă a unei relații, cu siguranță te vei simți fantastic cu un băutor de bere.

Ai accepta un astfel de date sau cauți altceva la un bărbat?

Sursa foto: Shutterstock.com

În articolul

3 motive întemeiate să ieși la un date cu un tip care iubește berea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x