4 situații în care poți să fii mai puternică decât crezi. Le poți face de una sigură, fără ajutor

Publicat pe 05.08.2016 la 10:31 Actualizat pe 05.08.2016 la 11:14

Obișnuim să ne bazăm pe partenerii noștri de viață sau pe amicii noștri pentru aproape orice activitate care necesită puțină putere fizică. Multe dintre lucrurile pe care le considerăm imposibile, sunt, însă, mai ușoare decât par.

Obișnuim să ne bazăm pe partenerii noștri de viață sau pe amicii noștri pentru aproape orice activitate care necesită puțină putere fizică. Multe dintre lucrurile pe care le considerăm imposibile, sunt, însă, mai ușoare decât par.

Nu e nimic greșit în a accepta ajutorul unui bărbat, dar sunt situații în care niciunul nu este prin preajmă, așa că trebuie să te descurci singură. În plus, învățând să faci singură aceste lucruri, vei deveni independentă și vei putea să te bucuri mai mult de viață.

Iată câteva situații în care îți poți dovedi ție însăți că ești mai puternică decât credeai:

Transportatul bicicletei pe scări sau cu liftul

O plimbare cu bicicleta în fiecare seară te ajută să scapi de stres, să te menții în formă și să te relaxezi în aer liber. Din păcate, însă, multe dintre noi renunțăm la idee gândidu-ne că nu ne-am putea descurca singure să urcăm bicicleta în lift sau pe scări. Ar fi păcat să te privezi de această plăcere de teamă că nu vei putea să scoți bicicleta singură din apartament.

Nu este deloc atât de greu pe cât pare, mai ales dacă alegi o bicicletă mai ușoară sau una pliabilă. Vei găsi cu siguranță un model perfect pentru tine printre aceste biciclete de vânzare. Iar când vine vorba despre transportatul ei, e suficient să ridici bicicleta pe o singură roată și vei intra cu ea în lift fără nicio dificultate. E foarte simplu și sigur vei fi suficient de puternică încât să faci asta, așa că nu trebuie să-ți refuzi bucuria de a descoperi orașul pe două roți.

Instalarea unui cort

Vrei sa dai o fugă cu fetele la mare și să petreci o noapte într-un camping la malul mării? E o idee grozavă, iar cu acest prilej te vei bucura și mai mult de natură. Totuși, multe fete evită această experiență pentru că au impresia că instalarea unui cort este un proces dificil și că au nevoie de un bărbat care să le ajute cu asta.

Este mult mai simplu decât pare, mai ales că în magazinele cu articole sportive vei găsi corturi moderne, care se instalează în câteva minute. Strângerea lui este la fel de ușoară, așa că îți poți suna cu încredere prietenele pentru a fugi la mare sau pentru a merge la festivalul acela pe care îl așteptați de mult!

O drumeție pe munte

Frumusețea peisajelor montane trebuie admirată la adevărata ei valoare cu o drumeție pe cărări mai puțin umblate. Multe dintre noi, însă, se tem că nu sunt suficient de pregătite fizic pentru a face față unei drumeții pe munte. Nu uita ca pentru orice există un început și experiența acesta s-ar putea să te ajute să-și descoperi o nouă pasiune.

Chiar dacă nu obișnuiești să mergi la escaladă sau să faci drumeții, te sfătuim să-ți faci curaj, să lași temerile deoparte și să faci un traseu pe munte, măcar o dată. Alege unul mai puțin dificil pentru început și nu te lăsa intimidată de înălțimea crestelor pe care le vezi în zare. După ce vei încheia traseul te vei simți împlinită, revigorată și încărcată de energie pozitivă.

Schimbarea roții de la mașină în cazul în care faci pană

În această situație nu este vorba numai despre putere fizică, ci și despre îndemânare. Roagă un prieten să te învețe să-ți schimbi roata de la mașină pentru a fi mereu pregătită în cazul în care apar situații neprevăzute.

Chiar dacă pare dificil și sunt chiar și mulți bărbați care nu se descurcă foarte bine atunci când au o roată dezumflată, nu este atât de greu pe cât pare. Cu un cric bun și o roată de rezervă în portbagaj vei reuși să te întorci la drum în cel mai scurt timp!
Acestea sunt doar patru exemple de situații în care poți să îți demonstrezi că ești mai puternică decât crezi, însă zeci de alte exemple vedem în jurul nostru zilnic la mamele și bunicile noastre. Totul stă în voință și nu în puterea fizică.

Tu te descurci singură în situațiile enumerate de noi? Ce ai evitat să faci crezând că nu ești suficient de puternică și cum ți-ai depășit temerile?

Sursa foto: Shutterstock

În articolul

4 situații în care poți să fii mai puternică decât crezi. Le poți face de una sigură, fără ajutor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfaturi pentru credincioșii care țin aprinse lumânări de Înviere. O simplă greșeală poate avea consecințe grave
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x