5 lucruri pe care nimeni nu ți le spune despre organizarea nunții

Publicat pe 31.05.2016 la 18:17 Actualizat pe 31.05.2016 la 18:32

Orice femeie și-a imaginat zeci de scenarii în legătură cu ziua nunții sale. De la restaurantul în care va avea loc petrecerea, la primul dans și până la ultimul fel de mâncare ce le va fi servit invitaților, totul este atent studiat de miri și, mai ales, de mirese. Cu toții știm deja ce presupune, în mare, organizarea unei nunți, însă anumite lucruri ne scapă din vedere, așa că noi ne-am gândit să-ți împărtășim câteva secrete ”de culise” din organizarea nunții.

Shutterstock

Orice femeie și-a imaginat zeci de scenarii în legătură cu ziua nunții sale. De la restaurantul în care va avea loc petrecerea, la primul dans și până la ultimul fel de mâncare ce le va fi servit invitaților, totul este atent studiat de miri și, mai ales, de mirese. Cu toții știm deja ce presupune, în mare, organizarea unei nunți, însă anumite lucruri ne scapă din vedere, așa că noi ne-am gândit să-ți împărtășim câteva secrete ”de culise” din organizarea nunții.

Iată ce lucruri nu-ți spune nimeni când îți planifici marea zi:

Verighetele – le alegi într-o zi și le porți o viață întreagă

Dintre toate lucrurile pe care le alegi pentru nuntă, singurul care va rămâne cu adevărat în viața voastră este verigheta. Rochia o vei ține în dulap, una dintre invitații într-o cutie cu amintiri, fotografiile le vei avea într-un album în care te vei uita doar din când în când, însă verighetele sunt lucrurile care vă însoțesc zi de zi. De aceea, noi te sfătuim să o alegi cu foarte multă grijă și având în minte stilul tău de zi cu zi, cât și gusturile viitorului tău soț.

În magazinele de bijuterii opțiunile sunt infinite. Poți găsi verighete gravate cu portretul vostru, din diverse materiale, de la clasicul aur galben până la platină. Noi am găsit pe acest site modele cu adevărat deosebite, unele cu broderie venețiană sau cu motive etnice, și unele modele clasice, rafinate și elegante, potrivite la orice tip de ținută. Analizează toate opțiunile și găsește modelul care se pliază pe personalitățile voastre.

Uneori modelul de rochie la care ai visat nu ți se potrivește

Fiecare femeie are în minte un model de rochie de mireasă perfect. L-am visat încă de când eram în liceu și ne-am promis că atunci când va veni ziua cea mare, vom plăti oricât să-l avem pe acela. Din păcate însă, există posibilitatea ca modelul pe care noi îl considerăm perfect să nu ni se potrivească.

Avem la dispoziție o mulțime de modele de rochii superbe și este păcat să ne ancorăm în unul care nu este potrivit trupului nostru. Când mergi să probezi rochii, fii deschisă și la alte modele și nu exclude din start anumite croieli, s-ar putea să descoperi că un anumit tip de rochie te avantajează mult mai mult decât cel pe care ți-ai propus tu să-l cumperi.

Tu și el sunteți cei mai importanți invitați de la nunta voastră

Nimeni nu-ți va spune faptul că tu și viitorul tău soț sunteți cele mai importante persoane de la nuntă. Părinții și prietenii te vor acapara cu sfaturi și nu vor înceta să-ți repete că muzica trebuie să le placă tuturor invitaților, că mâncarea trebuie neaparat să includă și un fel tradițional sau că unii invitați nu vor fi dispuși să parcurgă drumul până în locul în care v-ați propus voi să organizați nunta.

Adevărul este că este seara voastră, în care voi trebuie să vă simțiți bine, invitații trebuie să se distreze alături de voi, iar alegerile nu trebuie făcute în funcție de plăcerile altor persoane.

O nuntă costisitoare nu va fi în mod automat una memorabilă

Suntem tentați să credem că opțiunile cele mai scumpe sunt cele mai bune, iar când vine vorba despre nuntă, o zi unică în viață, nu ar trebui să ne uităm la bani. În realitate însă, nota de plată a întregii nunți nu va face ziua mai frumoasă.

O zi memorabilă nu are preț și se compune din oameni dragi, momente sincere și relaxare. Acest lucru trebui să-l aveți în vedere de fiecare dată când alegeți orice pentru nuntă, de la invitații până la aranjamente florale.

Coafura, machiajul și rochia ta vor arăta complet diferit la finalul nunții

Te vei machia, coafa și vei îmbrăca rochia de mireasă în jurul orei 15-16 după-amiaza, iar finalul nunții va fi abia a doua zi dimineață, așa că trebuie să te aștepți la o schimbare a aspectului.Oricât fixativ ai folosi, cocul tău se va lăsa după o seară petrecută pe ringul de dans, iar trena ta superbă se va murdări sau va fi călcată de un invitat în timpul unui dans. Nu trebuie să te stresezi prea mult în legătură cu aceste mici ”accidente”. Nu le lăsa să-ți strice seara. Retușează acolo unde poți și distrează-te în voie în continuare.

Ce mai ai de ales până la nuntă? Cu ce ai început în planificarea nunții?

Sursa foto: Shutterstock

În articolul

5 lucruri pe care nimeni nu ți le spune despre organizarea nunții

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x