5 secrete din Feng-Shui pentru a atrage bani și noroc în iubire

Publicat pe 24.08.2016 la 10:31 Actualizat pe 24.08.2016 la 10:36

Vechi de mii de ani, principiile Feng-Shui au trecut testul timpului și în prezent o mulțime de persoane se ghidează după principiile ei pentru a atrage norocul. Este suficient să rearanjezi puțin mobila în locuință sau să faci niște alegeri inspirate și vei vedea că poți și tu să ai o șansă în plus când vine vorba despre dragoste și bani.

Vechi de mii de ani, principiile Feng-Shui au trecut testul timpului și în prezent o mulțime de persoane se ghidează după principiile ei pentru a atrage norocul. Este suficient să rearanjezi puțin mobila în locuință sau să faci niște alegeri inspirate și vei vedea că poți și tu să ai o șansă în plus când vine vorba despre dragoste și bani.

Iată câteva secrete pe care trebuie să le știi:

1.Ce trebuie să știi despre mobilă

Principiul cel mai important despre care vorbesc toți specialiștii în Feng-Shui este gustul personal. Ei spun că porunca principală pentru a atrage fericirea în casa ta este ca obiectele din ea să-ți placă, să îți dea o stare de bine când te uiți la ele. Pentru a te convinge, e suficient să vezi niște obiecte de mobilier absolut superbe pentru a-ți schimba starea în bine, așa că aruncă un ochi printre aceste imagini, care îți vor încânta privirea, cu siguranță.

Mobila din casa ta ar trebui să fie în primul rând perfect funcțională. Mobilierul vechi, pe care nu îl privești cu drag, atrage energii negative. Un alt lucru de care trebuie să ții cont este ca mobilierul să fie pe picioare și nu amplasat direct pe podea. Pentru a atrage dragostea, ține cont de o regulă de aur – în fiecare cameră trebuie să ai câte un lucru dublat – în living poți avea două fotolii, în dormitor două noptiere, în baie două lumânări parfumate.

2.Marele secret pentru a întâlni dragostea

Toți specialiștii în Feng-Shui vorbesc despre un singur lucru atunci când vine vorba despre sufletul pereche – lasă-i loc în casa ta. Potrivit principiilor Feng-Shui, dragostea nu vine dacă nu are loc fizic în casa ta. Un pat de două persoane, două locuri la masa din bucătărie – sunt lucruri mici, dar care transmit universului faptul că îți dorești pe cineva în viața ta

3.Ce culori ar trebui să predomine în casa ta pentru prosperitate

Pentru a atrage prosperitatea, roșul, verdele și movul sunt cele recomandate. Cromatica are un impact important asupra energiilor din casă, tocmai de aceea roșul, o culoare puternică, este una perfectă pentru persoanele care caută norocul în plan financiar.

Atenție, însă, în Feng-Shui, totul funcționează după un echilibru foarte bine stabilit. Nu trebuie să decorezi toată casa în roșu, verde și mov, este suficient să deții câte un obiect de dimensiuni mai mari în una dintre aceste culori. Din nou, foarte important este să-ți și placă una dintre aceste culori și să nu o foloseși doar pentru a atrage prosperitatea.

Dacă ești în căutarea iubirii, un obiect roz îți va fi de mare ajutor. De cealaltă parte, dacă ești deja într-o relație și cauți mai multă liniște, albastrul deschis este cea mai bună alegere pe care o poți face.

4.Banii nu vin niciodata intr-o casa dezordonată

Curățenia și ordinea sunt foarte importante în Feng-Shui și trebuie să fii mereu preocupată de acest aspect. Mai mult, când vine vorba despre bani, cea mai importantă cameră este bucătăria, așa că în această încăpere trebuie să acorzi și mai multă importanță ordinii și curățeniei. Evită haosul și aglomerația în casă. Fiecare lucru trebuie să aibă un loc al său și nimic nu trebuie să fie lăsat la întâmplare.

5.Ce ai de facut la intrarea în casă

Intrarea într-o locuință este esențială în acest ansamblu de principii chinezești. Ea trebuie să fie atractivă vizual și să nu fie ascunsă vederii, așa încât și oportunitățile să intre mai ușor în casa ta. Un covoraș de intrare mereu curat, o ușă fără nicio zgârietură și o plantă verde lângă ușă vor aduce schimbări de bun augur în viața ta. De asemenea, dacă soneria ta este stricată, ar fi o idee bună să o repari cât mai repede posibil pentru ca norocul să nu te ocolească.

Tu aplici de obicei principiile Feng-Shui în locuința ta?

Sursa foto: Shutterstock

În articolul

5 secrete din Feng-Shui pentru a atrage bani și noroc în iubire

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x