5 seriale populare pe Netflix

Publicat pe 04.11.2019 la 18:07 Actualizat pe 04.11.2019 la 18:11

Productiile de pe Netflix pot fi urmarite de pe PC, orice smartphone prin intermediul aplicatiei dedicate, pe tablete si aproape orice Smart TV. Pentru o mai buna calitate a redarii programelor este recomandata utilizarea unui televizor inteligent.

Foto: pixabay

Netflix reprezinta un serviciu online care permite clientilor sa vizioneze o intreaga colectie de seriale TV, filme, documentare, desene animate, momente de stand-up comedy pe aproape orice tip de dispozitive conectate la internet, fara restrictii sau intreruperi cauzate de reclame, in schimbul unui abonament platit lunar. Productiile de pe Netflix pot fi urmarite de pe PC, orice smartphone prin intermediul aplicatiei dedicate, pe tablete si aproape orice Smart TV. Pentru o mai buna calitate a redarii programelor este recomandata utilizarea unui televizor inteligent.

Totusi, alegerea lui nu este una usoara si modelele de buget mic nu au prea multe functii smart. Daca tot esti dispus sa investesti intr-un Smart TV iti poti lua ceva mai scump, dar calitativ. Nu-ti face griji daca pretul este mai piperat, poti lua un credit rapid si platesti lunar acelasi pret cu cel al abonamentului de Netflix. De la crima si comedie, pana la imaginatie debordanta, serialele Netflix sunt pline de surprize. Daca nu te-ai decis ce sa urmaresti, poti verifica recomandarile de mai jos.

Jessica Jones (2015 – 2019)

Personajul principal al serialului cu acelasi nume este o supereroina alcoolica, cu un comportament antisocial, care lucreaza in New York ca detectiv particular. Serialul a cucerit rapid publicul cu primul sau sezon, Jessica Jones fiind un personaj inspirat din benzile desenate Marvel, cu o alura misterioasa, dar extrem de atragatoare. Serialul beneficiaza de trei sezoane foarte populare in randul tinerilor, acestia sperand ca supereroina sa revina pe micile ecrane intr-un nou proiect Marvel.

La Casa de Papel / Money Heist (2017 – prezent)

Casa de Papel este un serial de televiziune spaniol achizitionat de Netflix in urma succesului imens de care s-a bucurat in intreaga lume. El Profesor (Profesorul) este cel care pune la cale cea mai mare lovitura data vreodata. Pentru a-si realiza planul ambitios, el recruteaza o banda de opt persoane cu diverse abilitati si care nu au absolut nimic de pierdut. Scopul este acela de a intra in Monetaria Regala a Spaniei, astfel incat sa poata tipari 2,4 miliarde de euro. Casa de Papel este, in prezent, cel mai urmarit serial in care nu se vorbeste in limba engleza. Fiecare episod are in jur de 60 de minute si te va tine cu sufletul la gura.

Grace and Frankie (2015 – prezent)

Grace and Frankie este unul dintre cele mai bune sitcomuri Netflix. Nominalizat la Emmy, serialul le are in rolurile principale pe Jane Fonda si Lily Tomlin, dar si pe celebrul Martin Sheen. Serialul spune povestea a doua femei care nu se cunosc, dar devin apropiate cand sotii lor le parasesc pentru a fi unul cu celalalt. Grace and Frankie este un serial care a ajuns deja la al cincilea sezon, este spectaculos, plin de umor si te va cuceri in mod sigur.

Breaking Bad (2008 – 2013)

Desi este un serial mai vechi, Breaking Bad este prezent in topul celor mai populare seriale de pe Netflix. Este considerat revolutionar si este privit ca una dintre cele mai bune experiente de televiziune ale secolului. Cele 5 sezoane te vor tine cu sufletul la gura, iar prestatia perfecta a actorilor te va cuceri instant. Un profesor de chimie, diagnosticat cu cancer, se gandeste cum va asigura traiul familiei sale. Datorita talentului sau, acesta reuseste sa creeze in laborator un drog care a cucerit piata prin puritatea nemaiintalnita. Viata de familie ocupa un rol important si contribuie la cresterea complexitatii si a laturii psihologice a serialului.

Black Mirror (2011 – prezent)

Black Mirror (Oglinda neagra) a avut premiera in 2011 ca un film de antologie in trei parti, dar ulterior a devenit serial. In serial este analizata societatea moderna, in special consecintele neasteptate ale noilor tehnologii asupra oamenilor si maniera in care acestea scapa de sub control. Episoadele sunt independente, pot fi urmarite in ordine aleatorie si de obicei au loc intr-o realitate alternativa sau in viitorul apropiat. Datorita originalitatii sale este un serial ce nu trebuie ratat si se afla in majoritatea recomandarilor de seriale bune Netflix.

Asadar, Netflix iti ofera flexibilitate, te distreaza constant si te relaxeaza indiferent de locul in care te afli. Plus ca iti ofera posibilitatea testarii gratuit vreme de o luna de zile.

În articolul

5 seriale populare pe Netflix

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x