6 filme de dragoste pe care probabil nu le-ai văzut încă

Publicat pe 17.07.2020 la 08:21 Actualizat pe 17.07.2020 la 08:40

pexels.com

Filmele de dragoste se află deseori în preferințele oamenilor atunci când vine vorba de cele mai bune filme văzute vreodată. Un film de dragoste poate reprezenta cea mai bună alegere atunci când vrei să te relaxezi.

Majoritatea am văzut filme precum “Titanic”, “The Notebook”, “Gone With The Wind” sau “Casablanca”. Există însă și multe alte filme romantice de care poate nu ai auzit, însă care vin cu povești de dragoste deosebite, menite să îți facă inima să bată mai tare.

În continuare ai o listă cu șase filme de dragoste de ieri și de azi, pe care probabil nu le-ai văzut încă. Citește descrierile și alege filmul pentru diseară și pentru serile care vor veni. Le poți urmări pe televizor (îți recomandăm un televizor Samsung cu o calitate foarte buna a imaginii) sau direct de pe un laptop.

A Star Is Born (2018)

Filmul spune povestea unui cuplu care se formează prin prisma talentului muzical care îi apropie. Povestea îi are ca protagoniști pe Lady Gaga și pe Bradley Cooper, despre care presa a vorbit mult timp după lansarea filmului, lansând zvonuri că între ei s-ar fi înfiripat o poveste de dragoste pe platourile de filmare.

Povestea aceasta are și alte ecranizări. Filmul original este din 1937, cu Janet Gaynor și Fredric March. A mai fost făcută încă o versiune în 1954 cu Judy Garland și James Mason, precum și un remake în 1976 cu Barbra Streisand și Kris Kristofferson.

Anna Karenina (2012)

Probabil cunoști povestea, fie din alte ecranizări, fie din romanul cu același nume. Însă acest film vine cu o punere în scenă deosebită, care dă impresia mai mult de piesă de teatru cu decoruri și scene care se schimbă, o strategie inedită.

La acest lucru se adaugă și jocul actoricesc remarcabil al celor trei protagoniști: Keira Knightley, Jude Law și Aaron Taylor-Johnson. Vei trăi alături de ei stări de iubire, confuzie, dramatism și vinovăție.

The Vow (2012)

Cum ar fi dacă 5 ani din viața ta alături de persoana iubită ar dispărea?

Acest film este bazat pe o poveste reală a unui cuplu: Kim și Krickett Carpenter, jucați pe ecrane de Rachel McAdams și Channing Tatum.

În urma unui accident grav de mașină, femeia își pierde memoria, astfel că soțul ei se străduiește să o facă să se îndrăgostească din nou de el. Filmul este presărat cu momente emoționante, în care cei doi trec iarăși prin primii fiori ai iubirii, dar și cu momente de deznădejde, în care au impresia că totul este în zadar.

Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004)

Filmul prezintă un scenariu futurist: cum ar fi dacă ai putea să îți ștergi din memorie persoana pe care cândva ai iubit-o, dar de care te-ai despărțit?

Joel (Jim Carrey) și Clementine (Kate Winslet) hotărăsc să apeleze la o procedură medicală care le șterge din memorie amintirile cu celălalt. Suferind în urma despărțirii, pare cea mai bună soluție de refacere sufletească. Dar oare va fi așa? Filmul a fost considerat de critici unul dintre cele mai bune filme ale secolului 21 și de unii chiar și din toate timpurile.

Before Sunrise (1995)

Acest film îți oferă o imagine clară despre cum ar arăta o poveste de dragoste spontană. Doi tineri se întâlnesc întâmplător și, deși el (Ethan Hawke) trebuia să se întoarcă în SUA, iar ea (Julie Delpy) să ajungă în Paris, hotărăsc să plece amândoi în Viena să își petreacă timpul împreună.

Cei doi se îndrăgostesc prin discuții despre viață, plimbări lungi împreună, mici aventuri amuzante și pur și simplu prin bucuria de a fi unul lângă celălalt. Spontaneitatea îi însoțește pe tot parcursul acestei povești.

Roman Holiday (1953)

Dacă ești fan Audrey Hepburn, nu trebuie să ratezi acest film, în care a jucat primul ei rol principal pentru care a fost premiată cu Oscar. Filmul spune povestea unei prințese care hotărăște să cunoască lumea exterioară din Roma singură, incognito, ca și cum ar fi o femeie oarecare.

Se întâlnește cu un ziarist (Gregory Peck) care, deși își dă seama de adevărata ei identitate, nu îi spune acest lucru. Oare care este scopul lui ascuns?

Filmele de dragoste ne stârnesc emoții variate și ne pun pe gânduri. Profunzimea experiențelor și jocul actorilor ne pot transpune într-o lume ideală sau într-una realistă. Dacă ți-am stârnit curiozitatea cu toate aceste filme, îți dorim vizionare plăcută!

Surse foto: pexels.com, iulichka.blogspot.com, gwangjunewsgic.com

În articolul

6 filme de dragoste pe care probabil nu le-ai văzut încă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x