A murit înainte să-și vadă VISUL cu ochii! Ce le pregătea George Michael fanilor

Publicat pe 29.12.2016 la 15:12 Actualizat pe 29.12.2016 la 15:28

Cantaretul nu a mai reusit sa-si duca proiectele la bun sfarsit!

hepta.ro

Cântăreţul britanic George Michael, care a murit pe 25 decembrie, la vârsta de 53 de ani, a lăsat în urma sa trei albume cu piese nelansate.

Este cunoscut faptul că George Michael a lăsat nefinalizată continuarea materialului discografic ”Listen Without Prejudice Vol 1” (1990), deşi mai multe piese care urmau să apară pe volumul al doilea au fost incluse pe albumul caritabil ”Red Hot + Dance”, arată site-ul revistei New Musical Express..

De asemenea, el a lucrat la un disc intitulat ”Trojan Souls”, la începutul anilor 1990, pe care ar fi urmat să apară Stevie Wonder, Elton John, Sade, Seal, Bryan Ferry şi Janet Jackson. Nici acesta nu a fost dus la bun sfârşit, iar câteva dintre melodii au apărut online.

Potrivit The Daily Mirror, două alte albume aproape finalizate au fost aruncate de cântăreţ - unul, denumit provizoriu ”Extended Plaything”, şi celălalt, ”White Light”, nume dat de Michael unui single lansat în 2012.

Cântăreţul britanic, care şi-a lansat cariera cântând în grupul pop Wham!, alături de colegul lui de şcoală Andrew Ridgeley, în anii 1980, şi şi-a construit apoi o carieră de succes în calitate de artist solo, ”a murit împăcat în reşedinţa lui”, potrivit declaraţiilor făcute de agentul său.

George Michael s-a născut pe 25 iunie 1963 în Fincheley, o suburbie din nordul Londrei. Originar dintr-o familie greacă de origine cipriotă, numele lui real a fost Georgios Kyriacos Panayiotou.

A lansat albume de succes, între care ”Faith” şi ”Listen Without Prejudice Vol.1”. Acesta din urmă a depăşit vânzările realizate de albumul ”Faith” în Marea Britanie, dar, în pofida acestui succes, George Michael a pierdut un proces cu casa de discuri Sony, pe care artistul îl iniţiase deoarece nu era mulţumit de campania de promovare a acestui material discografic.

Şapte piese ale lui George Michael au ajuns pe primul loc în topul din Marea Britanie. Printre cele mai cunoscute single-uri ale sale se numără ”Careless Whisper”, ”One More Try”, ”Freedom” şi ”Father Figure”.

Artistul britanic a fost recompensat de-a lungul anilor cu numeroase trofee şi distincţii, inclusiv cu două premii Grammy şi trei Brit Awards.

La începutul acestei luni, presa britanică a anunţat că producătorul şi textierul Naughty Boy colabora cu George Michael la un nou album de studio.

În articolul

A murit înainte să-și vadă VISUL cu ochii! Ce le pregătea George Michael fanilor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se „scaldă” în lux la 20 de ani
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x