VIDEO: A urcat pe scenă și în loc să cânte, s-a DEZBRĂCAT! Imagini incredibile de la Eurovision!

Publicat pe 16.05.2017 la 12:07 Actualizat pe 16.05.2017 la 14:51

Gestul tanarului a fost taxat de oamenii legii!

Gest șocant la Eurovision! Vitalii Sediuk a urcat pe scena concursului internațional, chiar în momentul unui act artistic, și și-a expus posteriorul fără nici o jenă.

Bărbatul ucrainean, care a sărit pe scenă la finala concursului Eurovision 2017 și și-a dat pantalonii jos în fața a 200 de milioane de telespectatori, a declarat că nu regretă cele întâmplate, deși fapta lui l-ar putea costa pedeapsa cu închisoarea, informează luni AFP.

Binecunoscut în Ucraina pentru farsele sale, Vitalii Sediuk a urcat pe scena Eurovision, purtând pe umeri steagul Australiei și și-a arătat fundul gol publicului, în timpul recitalului susținut de Jamala. În urma evenimentului, poliția din Ucraina l-a reținut pe Sediuk pentru 72 de ore.

El a apărut luni în fața unei instanțe din Kiev, care a decis să îl plaseze sub control judiciar, riscând până la cinci ani de închisoare și o amendă pentru acuzații de ''vandalism''.

''Nu regret'', a spus Sediuk. ''Nu am nimic împotriva Eurovision. De data aceasta am vrut să fac ceva de care oamenii să își amintească''. În urma deciziei instanței, pașaportul său a fost confiscat, iar tânărul de 28 de ani are interdicție să părăsească țara pe durata investigației.

Incidentul, care a durat aproximativ cincisprezece secunde, a fost difuzat în direct în fața unei audiențe de milioane de persoane din toată lumea și a fost intens distribuit online pe rețelele de socializare în timpul competiției de sâmbătă, desfășurată la Kiev, câștigată de reprezentantul Portugaliei, Salvador Sobral.

Arsen Avakov, ministrul de interne din Ucraina l-a numit pe Vitalii Sediuk farsor într-un mesaj publicat pe Facebook. "Sediuk este un cetățean ucrainean. În timpul reprezentației artistei noastre Jamala, conform propriilor declarații, a hotărât să-și pună în practică hobby-ul, "activând neoficial ca jurnalist provocator", a menționat Avakov.

Comitetul ucrainean de organizare al concursului Eurovision a calificat, la rândul său, comportamentul lui Sediuk drept ''inacceptabil'', subliniind în același timp că finala competiției a avut loc sub ''un nivel maxim de securitate''.

Vitali Sediouk ''trebuie să își asume responsabilitatea pentru acțiunile sale'', a spus într-un comunicat producătorul adjunct al ediției din 2017 a concursului, Pavlo Gritsak, afirmând de asemenea că este ''revoltat''.

Nu a fost prima glumă de acest gen făcută de Sediuk. În trecut, el l-a lovit pe Brad Pitt peste față în timp ce actorul acorda autografe în Los Angeles. De asemenea, a dat buzna pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Cannes și s-a strecurat sub rochia actriței America Ferrera. Cu alte ocazii, Sediuk l-a îmbrățișat pe actorul Leonardo DiCaprio la un eveniment din cadrul Festivalului de Film din Santa Barbara; a urcat pe scena pe care cântăreața Adele urma să țină discursul de acceptare a unui premiu Grammy; și a fost pălmuit de actorul Will Smith, după ce l-a sărutat la o premieră din Moscova.

În plus, în septembrie anul trecut, Sediuk a încercat să sărute fundul vedetei americane de televiziune Kim Kardashian în timp ce aceasta intra într-un restaurant din Paris, însă a fost oprit de garda de corp a acesteia.

Portugalia, reprezentată de Salvador Sobral, a câștigat Eurovision 2017 cu piesa "Amar Pelos Dois", în urma finalei ce a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în Centrul Internațional de Expoziții din capitala Ucrainei. Podiumul a fost completat de Bulgaria, pe locul al doilea, și de Republica Moldova, pe locul al treilea.

Vezi, mai jos, imaginile video!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În articolul

VIDEO: A urcat pe scenă și în loc să cânte, s-a DEZBRĂCAT! Imagini incredibile de la Eurovision!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Focul Sfânt a luminat România în noaptea Învierii. Credincioșii au fost copleșiți de emoții şi plini de speranță
a1.ro
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x