ACUZAȚII HALUCINANTE la adresa lui Michael Jackson: "De la vârsta de şapte ani, din prima zi a abuzului, Michael mi-a spus că ne iubim unul pe altul şi ceea ce facem se numeşte dragoste"

Publicat pe 15.09.2016 la 14:53 Actualizat pe 15.09.2016 la 15:18

Wade Robson, coregraf australian, a povestit cum a fost abuzat sexual de Michael Jackson și cum reușea artistul să facă victime prin intermediul celei mai "sofisticate operațiuni de abuzuri sexuale asupra copiilor pe care lumea a văzut-o vreodată".

La șapte ani de la moartea celui care a fost supranumit Regele muzicii pop, ies la iveală detalii incredibile despre acesta. Wade Robson, coregraf australian, a povestit cum a fost abuzat sexual de Michael Jackson și cum reușea artistul să facă victime prin intermediul celei mai "sofisticate operațiuni de abuzuri sexuale asupra copiilor pe care lumea a văzut-o vreodată".

Deși, s-a stins din viață și nu mai poate răspunde acuzațiilor care i se aduc, imaginea lui Michael Jackson este pătată din nou. Coregraful australian Wade Robson susține că artistul deținea “cea mai sofisticată organizaţie de recrutare a copiilor, în vederea abuzului sexual din istorie”.

În plus, și el a fost unul dintre copiii abuzați sexual de acesta. Într-un interviu pentru „Today“, Robson a spus că până nu s-a născut fiul lui nu a putut să ajungă la o înţelegere cu Michael Jackson în ceea ce priveşte acuzaţiile de molestare sexuală.

„Am spus ce am înţeles şi am spus ce am fost în stare să spun. De la vârsta de şapte ani, din prima zi a abuzului, Michael mi-a spus că ne iubim unul pe altul şi ceea ce facem se numeşte dragoste, este o expresia a iubirii noastre.

Apoi îmi spunea că «dacă vreodată o să spui cuiva ce facem noi, atunci vieţile noastre şi carierele noastre se vor termina». Nu e un caz de memorie reprimată. Nu am uitat niciun moment din ce mi-a făcut Michael, dar eram incapabil din punct de vedere psihologic şi emoţional să înţeleg ce reprezintă un abuz sexual“, a mai declarat Robson.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Coregraful spune că după ce i s-a născut fiul s-a gândit cum s-ar simţi dacă cineva l-ar molesta. Din acest motiv, a avut două crize nervoase „înfricoşătoare“, în primele 18 luni de viaţă ale copilului. „Într-un punct, nu avea idee ce se întâmplă. Pentru prima dată în viaţă, am realizat că sentimentele izvorâte de ceea ce îmi făcuse Jackson ar putea să fie o problemă, de aceea am căutat să vorbesc cu cineva“, a declarat el.

În tot acest tăvălug de noi informaţii, reprezentaţii companiilor incrimitate spun că afirmaţiile lui Robson sunt „puţin credibile“. „Ideea că aş inventa tot ce spun şi că mă pun pe mine, pe soţia mea, pe fiul meu şi întreaga familie sub stres doar pentru bani este de neînţeles. Am trăit în tăcere şi negare timp de 22 de ani, dar nu mai pot petrece niciun alt moment în felul acesta.

Nu fac asta pentru bani. Nu voi fi redus la tăcere pentru bani. Asta nu se va întâmpla“, a încheiat acesta. Wade Robson, devenit între timp un coregraf care a colaborat cu Britney Spears şi Justin Timberlake, spune că nu a mai putut să lucreze în ultima vreme din cauza durerii provocate de abuzul comis de Michael Jackson.

Citește mai multe aici!

În articolul

ACUZAȚII HALUCINANTE la adresa lui Michael Jackson: "De la vârsta de şapte ani, din prima zi a abuzului, Michael mi-a spus că ne iubim unul pe altul şi ceea ce facem se numeşte dragoste"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x