Adevarul despre infidelitatea barbatilor

Publicat pe 27.08.2010 la 17:20 Actualizat pe 27.08.2010 la 17:25

Cartea "Adevarul despre infidelitate" se adreseaza tuturor cuplurilor. “Am fost atat de socat, pentru ca atunci cand a pornit in cautarea raspunsurilor, adevaratelor raspunsuri la intrebarea ‘De ce inseala barbatii’, nu am gasit niciunul, asa ca am pornit cercetarea pe cont propriu.”, spune autorul. M Gary Neuman a studiat 200 de barbati: 100 care si-au inselat sotiile si 100 care le-au ramas credinciosi.

Motivul numarul 1 pentru care barbatii inseala nu are legatura cu sexul! De fapt, doar 12% dintre barbatii care au inselat spun ca amanta arata mai bine decat sotia lor. Majoritatea barbatilor au spus ca cea mai mare motivatie pentru care isi inseala partenera este faptul ca nu se mai simt apropiati emotional de aceasta. Barbati vorbind despre indepartarea emotional – e impotriva a tot ce am auzit pana acum, nu?!

M Gary Neuman vorbeste depsre acest fenomen in cartea sa, despre cat este de elaborat si despre numeroasele modalitati in care aceasta situatie se poate evita in viata de cuplu. Autorul recunoaste totusi ca exista si anumiti oameni care vor insela orice ar fi si indeiferent ce ar face partenerii lor de viata.

Insa, pentru 88% dintre barbatii infideli care au participat la studio, lucrurile puteau decurge altfel daca sotiile s-ar fi comportat altfel si daca ar fi incercat sa se apropie din nou de parteneri. Dar aceasta nu inseamna ca ele poarta vina pentru infidelitatea sotilor.

Cum sa preveniti infidelitatea

Lucrul cel mai important pe care il puteti face pentru a preveni infidelitatea dar si pentru a avea o viata de cuplu mai armonioasa este sa va apreciati sotul. Barbatii simt o mare nevoie de a sti ca isi fac nevestele fericite si sunt mult mai nesiguri pe ei decat arata la exterior. Aprecierea din partea sotiei ii face sa simt ca au creat o legatura cu aceasta.

Cand femeile se concentreaza mai mult pe aspectele pozitive ale sotului, acestea creeaza o anumita atmosfera in viata de cuplu, care ii face pe barbati sa vrea sa ofere din ce in ce mai mult pentru bunastarea relatiei si fericirea partenerei.

Sursa foto: oprah.com, amazon.com

În articolul

Adevarul despre infidelitatea barbatilor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x