Aurelian Temişan, schimbări majore în viaţă: "M-am întors la prima dragoste!"

Publicat pe 23.03.2017 la 16:53 Actualizat pe 23.03.2017 la 17:06

Artistul a investit peste 50 000 de euro si a ramas fara voce!

În ultimii 5 ani și-a “exploatat” mai mult latură de actor, jucând alături de nume consacrate în nici mai mult nici mai puțin de cinci comedii de succes precum: “Boeing, boeing”, “Incurcatura la nivel inalt”, “Dezbraca-te, vreau să-ți vorbesc”, “Inca nu, dar o să fie” – la Teatrul Elisabeta și “Pijamale” – la Metropolis.

Pe 20 Martie însă a pus în scenă un super show muzical, Unplugged, la TNB, alături de orchestră lui George Natsis invitați precum: Smiley, Gabriel Cotabiță și Cornel Ilie de la Vunk. Concertul a fost unul de zile mari și s-a bucurat de un real succes.

Show-ul pe care l-am susținut pe 20 Martie la TNB a fost un spectacol care a transmis un mesaj de dragoste. A apărut din dorință de a face un show altfel decât cele pe care le-am avut până acum. Unplugged este un spectacol unicat însăși prin definiția pe care o are și un spectacol cu care s-ar putea mândri orice artist de pretutindeni.

M-am gândit că îmi lipsește din repertoriu, din bază de date un astfel de concert și pentru că tot m-am gândit la primul, o să fie un șir mai lung de astfel de spectacole. Nu va fi un concert singular și legat de un sezon anume. Nu trebuie să aștept luna Martie că să am un astfel de spectacol. Femeii îi poți cântă în oricare clipă a vieții ei, a vieții tale, în oricare secundă, în oricare minut, în orice zi a anului”, spune Temisan care și-a surprins invitații atât cu repertoriul muzical de la TNB, dar și cu o voce cum numai el poate să aibă.

În urmă show-ului de pe 20 Martie, Temisan a primit numai review uri pozitive, iar invitații și-au exprimat dorință de a-l revedea cât mai repede pe scenă, așa că în foarte scurt timp artistul se gândește serios să mai organizeze un astfel de concert.

A investit peste 50.000 euro în Unplugged!

Spectacolul de la TNB a fost o adevărată organizare de forțe pentru Aurelian Temisan. Artistul s-a implicat atât în regia cât și în organizarea show-ului, nu doar în repertoriul muzical. Temi a investit mai bine de 50.000 de euro pentru spectacolul Unplugged, în urmă căruia a intrat câteva zile și într-o pauză vocală.

M-am întors la prima mea dragoste, muzică! Abia așteptăm să urc pe scenă și să împărtășesc invitaților surprizele pregătite. A fost într-adevăr solicitant, mai ales că am avut și multe repetiții înainte pentru că totul să iasă așa cum ne-am dorit. Sunt într-o mică pauză vocală, de 2-3 zile, îmi revin acum, a fost frumos și abia aștept să mă reîntorc și să va surprind din nou. Cât de curând, promit!”, spune Temi.

În articolul

Aurelian Temişan, schimbări majore în viaţă: "M-am întors la prima dragoste!"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 mai 2024. Gemenii au de dus o conversație importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Crima din Crângaşi a fost filmată. Imagini cu momentul în care un bărbat este ucis în bătaie de doi tineri, ziua, în mijlocul străzii
a1.ro
Dana Roba a fost contactată din închisoare de cel care a mutilat-o. Ce a putut să îi spună soțul ei
HelloTaste.ro
Ciuperci cu sos de smântână la tigaie. Rețeta pentru un prânz savuros
Catine
Șarlotă de căpșuni. Rețetă de tort cu pișcoturi și cremă de frișcă
useit.ro
Cum poți restricționa pe cineva pe Facebook Messenger fără să își dea seama. E diferită față de funcția de blocare
as.ro
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: „Vorbeşte cu extratereştrii”
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea ochilor. Cum îți pot îmbunătăți vederea
Spynews
Crimă oribilă în Capitală, comisă de un băiat în vârstă de 16 ani şi amicul său. Au omorât un om în bătaie, în Crângași: "I-au dat cu bâta"
DeParinti
Clătite cu căpșuni. O rețetă îndrăgită de orice copil
MediCOOL
Alimentele care conțin cel mai mult plastic. Sarea și orezul se numără printre ele
HelloTaste
Blat umed de tort, cu ciocolată în compoziție
x