Mărturisiri ȘOC! Barbara Streisand îl acuză pe Donald Trump că declaraţiile lui o fac să se îngraşe

Publicat pe 07.03.2017 la 19:11 Actualizat pe 07.03.2017 la 19:17

Actrita a luat pe toata lumea prin surprindere!

hepta.ro

Actriţa americană Barbra Streisand şi-a exprimat pe Twitter indignarea faţă de declaraţia preşedintelui american Donald Trump care l-a acuzat pe Barack Obama că l-a spionat, iar asta a făcut-o să vrea să mănânce mai multe clătite.

A mânca clătite poate fi un remediu eficace împotriva numeroaselor declaraţii iritante ale lui Donald Trump, este ceea ce crede cântăreaţa Barbara Streisand, care a precizat că de la instalarea preşedintelui la Casa Albă s-a îngrăşat.

Celebra actriţă din filmul ”Cei mai frumoşi ani” a reacţionat pe Twitter la acuzaţiile actualului preşedinte adresate lui Obama.

Potrivit Le Figaro, Donald Trump l-a acuzat pe democrat, fără probe, că i-a ascultat telefoanele în timpul campaniei prezidenţiale.

Cântăreaţa a scris că preşedintele republican o face să se îngraşe: ”Donald Trump mă face să iau în greutate. Îmi încep ziua mâncând sănătos, dar după veştile de dimineaţă mănânc clătite cu sirop de arţar”, a explicat artista pe contul ei de Twitter.

Fosta militantă împotriva războiului din Vietnam în anii 60 a precizat într-un alt mesaj că a criticat acuzaţiile formulate de Donald Trump la adresa lui Barack Obama. ”Trump îl acuză pe Obama că i-a ascultat telefoanele. Trăim o epocă ciudată. Este momentul să facem mai multe clătite”.

Donald Trump a folosit contul de Twitter pentru a face acuzaţii la adresa lui Obama prin cinci mesaje. Contul său este urmărit de 26 de milioane de abonaţi, cu 60% mai mulţi decât cel al Barbarei Strisand, care numără 437.000 de urmăritori.

În septembrie 2016, actriţa l-a ridiculizat pe Donald Trump în cadrul unei campanii de strângere de fonduri pentru Hillary Clinton, sub egida LGBT, interpretând o parodie după piesa lui Stephen Sondheim “Send in the Clowns” (“Să intre clovnii”), versurile fiind modificate pentru a face trimiteri directe către candidatul republican.

Barbra Streisand, născută pe 24 aprilie 1942, este o renumită cântăreaţă, compozitoare, actriţă şi producătoare americană, care s-a remarcat în domenii multiple ale industriei de divertisment şi a fost recompensată cu numeroase premii - două premii Oscar, 10 premii Grammy, cinci premii Emmy şi un premiu Tony. Barbra Streisand este singurul muzician din lume care a avut un disc ce a ajuns pe primul loc în topul Billboard în fiecare dintre ultimele şase decenii, iar albumele şi single-urile sale s-au vândut în peste 245 milioane de copii pe plan mondial.

În articolul

Mărturisiri ȘOC! Barbara Streisand îl acuză pe Donald Trump că declaraţiile lui o fac să se îngraşe

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x