Beyonce, un nou RECORD! Artista a mai făcut o PERFORMANȚĂ

Publicat pe 14.01.2017 la 16:28 Actualizat pe 14.01.2017 la 16:35

Artista a mai stabilit un nou record!

hepta.ro

Beyonce se poate mândri cu faptul că a mai stabilit un nou record. De această dată, îndrăgita artista a primit cele mai multe nominalizări la un important eveniment muzical.

Cântăreaţa americană a primit cele mai multe nominalizări - cinci - la premiile decernate de revista New Musical Express, care vor fi atribuite în cadrul unei gale, NME Awards, ce va avea loc pe 15 februarie, la Brixton Academy din Londra.

Beyonce va concura la categoriile ”cea mai bună cântăreaţă internaţională”, ”cel mai bun album”, ”cel mai bun videoclip”, ”momentul muzical al anului” şi ”eroul anului”.

În topul artiştilor care au primit cele mai multe nominalizări la aceste premii muzicale urmează The 1975, Bastille, Christine And The Queens şi Skepta - fiecare cu patru nominalizări.

Câte trei nominalizări au primit Wold Alice, Kanye West şi Adele.

La categoria ”cea mai bună trupă britanică” vor concura Wolf Alice, The 1975, Years & Years, Biffy Clyro şi The Last Shadow Puppets.

Metallica, Kings Of Leon, Green Day, A Tribe Called Quest şi Tegan and Sara vor concura la categoria ”cea mai bună trupă internaţională”.

La categoria ”cel mai bun cântăreţ internaţional” au fost nominalizaţi Kanye West, Drake, The Weeknd, Frank Ocean, Kendrick Lamar şi Chance The Rapper.

La categoria ”cea mai bună cântăreaţă internaţională” vor concura Sia, Lady Gaga, Beyoncé, Solange, Christine & The Queens şi Tove Lo.

Grupul 5 Seconds of Summer este pe cale să stabilească o performanţă greu de egalat şi deloc dorită de artişti, deoarece a fost nominalizată pentru a treia oară la categoria ”cea mai proastă trupă a anului”. Grupul 5 Seconds of Summer a câştigat trofeul acestei categorii la precedentele două ediţii consecutive ale galei NME, în 2015 şi 2016. Pentru ediţia din 2017, la această categorie au mai fost nominalizate formaţiile Honey G, Clean Bandit, The Chainsmokers, Nickelback şi Twenty One Pilots.

Personajul negativ al anului” va fi ales dintre Donald Trump, David Cameron, Boris Johnson, Nigel Farage, Martin Shkreli şi Katie Hopkins.

La categoria ”eroul anului” au fost nominalizaţi David Bowie, Adele, Beyonce, Millie Bobby Brown, Gary Lineker şi Liam Gallagher.

Câştigătorii fiecărei categorii sunt stabiliţi pe baza voturilor exprimate de cititorii revistei New Musical Express.

Gala NME Awards 2017 va avea loc pe 15 februarie la Brixton Academy din Londra.

În articolul

Beyonce, un nou RECORD! Artista a mai făcut o PERFORMANȚĂ

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x