Brad Pitt, primul interviu după despărțirea de Angelina Jolie. A mărturisit TOT: "Consumam prea mult alcool(...) Puteam să bag un rus sub masă bând împreună votcă"

Publicat pe 03.05.2017 la 19:10 Actualizat pe 03.05.2017 la 20:18

Actorul a facut marturisiri incredibile!

hepta.ro

La mai bine de jumătate de an de la despărțirea de Angelina Jolie, Brad Pitt a acordat primul interviu în care a scos la iveală amănunte incredibile pe care fanii nu le cunoșteau despre el.

Actorul american Brad Pitt a acordat primul interviu după despărţirea de Angelina Jolie, în care a dezvăluit că a reuşit în ultimele luni să renunţe la alcool şi a participat la şedinţe de consiliere psihologică, informează Reuters.

În acest interviu acordat pentru revista GQ Style, publicat miercuri, starul american a recunoscut că excesele pe care le-a comis în trecut - consumul abuziv de alcool şi de marijuana - l-au ”separat emoţional” de oamenii pe care îi iubea. De asemenea, Brad Pitt a dezvăluit că în ultimele luni a reuşit să renunţe la alcool, a participat la şedinţe de terapie psihologică şi a decis împreună cu Angelina Jolie să îşi rezolve problemele familiale într-o manieră discretă şi amiabilă.

Tocmai am început să merg la psiholog”, a spus actorul american, în vârstă de 53 de ani. ”Îmi place. Chiar îmi place. A trebuit să renunţ însă la doi psihologi până să îl găsesc pe acela cu care mă potrivesc”.

Angelina Jolie s-a despărţit de Brad Pitt şi a demarat procedura de divorţ în septembrie 2016, iar acel anunţ oficial i-a şocat pe fanii din lumea întreagă ai celor doi actori. Angelina Jolie şi Brad Pitt se luptă în prezent în instanţă pentru custodia celor şase copii ai cuplului, iar Brad Pitt a fost cercetat de autorităţile americane pentru presupusa comitere a unor abuzuri fizice asupra copiilor săi, după un incident care ar fi avut loc la bordul unui avion privat, în timpul căruia starul hollywoodian şi-ar fi pierdut calmul în faţa fiului său cel mare, Maddox.

Brad Pitt a fost achitat de acele acuzaţii, iar în luna ianuarie cei doi actori au fost de acord să apeleze la serviciile unui judecător privat pentru a soluţiona pe cale amiabilă chestiunea divorţului.

În interviul din GQ Style, Brad Pitt spune că despărţirea de Angelina Jolie a reprezentat pentru el ”un uriaş generator de schimbare”.

Nu-mi amintesc să fi avut o singură zi după ce am terminat facultatea în care să nu fi băut alcool sau să nu fi fumat o ţigară cu marijuana. Sunt cu adevărat fericit că am renunţat la aceste lucruri. Am renunţat la toate, cu excepţia alcoolului, atunci când mi-am întemeiat o familie. Însă asta nu m-a ajutat să evit ce s-a întâmplat în toamna anului trecut. Consumam prea mult alcool”, a spus Brad Pitt.

Îmi plăcea vinul şi, cu toată sinceritatea, puteam să bag un rus sub masă bând împreună votcă. Eram un băutor profesionist. Eram bun la asta”, a adăugat actorul.

În prezent, starul hollywoodian spune că a renunţat la alcool, pe care l-a înlocuit cu suc de merişor şi apă minerală.

Vorbind despre divorţ, Brad Pitt a dezvăluit că el şi Angelina Jolie au luat decizia de a renunţa la calea ”urii violente” şi să colaboreze pentru a-şi rezolva problemele familiale.

Actorul mai spune în acelaşi interviu că şi-a găsit consolarea în diverse activităţi artistice şi creative: ”Pot să creez orice. Lucrez cu argilă, gips, ciment, lemn”.

Starul a vorbit şi despre cariera lui de actor: ”Sincer, nu prea mă mai consider un actor. Acum, acest lucru îmi ocupă puţine zile dintr-un an şi îmi solicită puţină putere de concentrare. Filmul îmi pare un fel de petrecere ieftină a timpului, o modalitate de a ajunge la acele sentimente profunde. Astfel de subterfugii nu mai funcţionează pentru mine, mai ales de când am devenit tată”.

Următorul film cu Brad Pitt în distribuţie, intitulat ”War Machine”, o satiră la adresa războiului american din Afganistan, va fi lansat pe marile ecrane pe 26 mai.

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au despărţit pe 15 septembrie, iar actriţa americană a depus actele de divorţ pe 19 septembrie.

Actriţa Angelina Jolie a cerut custodia deplină a copiilor - Maddox, în vârstă de 15 ani, Pax, 12 ani, Zahara, 11 ani, Shiloh, 10 ani, şi gemenii în vârstă de 8 ani Knox şi Vivienne - şi s-a declarat de acord ca Brad Pitt să beneficieze de drept de vizitare. În schimb, Brad Pitt doreşte custodie comună.

Cei doi actori americani au o relaţie din 2004 şi s-au căsătorit în 2014.

Cei doi actori americani, alintaţi de presa internaţională cu apelativul ”Brangelina”, au alcătuit unul dintre cele mai mediatizare cupluri de la Hollywood, datorită frumuseţii lor fizice, filmelor de succes în care au jucat şi activismului lor social.

Acesta va fi cel de-al treilea divorţ pentru actriţa Angelina Jolie şi al doilea pentru Brad Pitt. Angelina Jolie a mai fost căsătorită cu actorii Jonny Lee Miller, în perioada 1996-1999, şi Billy Bob Thornton, în perioada 2000-2003, iar Brad Pitt a fost căsătorit cu Jennifer Aniston în perioada 2000-2005.

În articolul

Brad Pitt, primul interviu după despărțirea de Angelina Jolie. A mărturisit TOT: "Consumam prea mult alcool(...) Puteam să bag un rus sub masă bând împreună votcă"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x