Care este VERDICTUL asupra morții lui George Michael: ”Inexplicabilă, dar nu suspectă”

Publicat pe 30.12.2016 la 17:48 Actualizat pe 30.12.2016 la 19:01

Decesul artistului este inca inexplicabil pentru autoritati.

hepta.ro

Rezultatele examinării cadavrului lui George Michael au fost ”neconcludente”, potrivit declaraţiilor făcute de poliţie, iar mai multe teste vor fi realizate pentru determinarea cauzei decesului.

Rezultatul testelor suplimentare pe care Thames Valley Police a anunţat că le va face vor fi cunoscute în câteva săptămâni. Moartea cântăreţului britanic George Michael este tratată, în continuare, ca ”inexplicabilă, dar nu suspectă”, informează BBC.

Managerul artistului, Michael Lippman, a declarat că starul a murit din cauza unei probleme cardiace. Poliţia va pregăti un dosar pentru anchetatorul din Oxfordshire.

Cântăreţul britanic George Michael a murit pe 25 decembrie, la vârsta de 53 de ani, în casa sa din Oxfordshire.

George Michael s-a născut pe 25 iunie 1963 în Fincheley, o suburbie din nordul Londrei. Originar dintr-o familie greacă de origine cipriotă, numele lui real a fost Georgios Kyriacos Panayiotou.

A lansat albume de succes, între care ”Faith” şi ”Listen Without Prejudice Vol.1”. Acesta din urmă a depăşit vânzările realizate de albumul ”Faith” în Marea Britanie, dar, în pofida acestui succes, George Michael a pierdut un proces cu casa de discuri Sony, pe care artistul îl iniţiase deoarece nu era mulţumit de campania de promovare a acestui material discografic.

Şapte piese ale lui George Michael au ajuns pe primul loc în topul din Marea Britanie. Printre cele mai cunoscute single-uri ale sale se numără ”Careless Whisper”, ”One More Try”, ”Freedom” şi ”Father Figure”.

Artistul britanic a fost recompensat de-a lungul anilor cu numeroase trofee şi distincţii, inclusiv cu două premii Grammy şi trei Brit Awards.

La începutul acestei luni, presa britanică a anunţat că producătorul şi textierul Naughty Boy colabora cu George Michael la un nou album de studio.

În articolul

Care este VERDICTUL asupra morții lui George Michael: ”Inexplicabilă, dar nu suspectă”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: „Aşa cum îţi doreai mereu”
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x