Cartea "TU ramai tanar", de Dr. Oz si Mike Roizen, acum in Romania!

Publicat pe 29.01.2011 la 21:57 Actualizat pe 31.01.2011 la 10:03

Celebrul doctor Oz si autorul de mare succes Michael F. Roizen iti propun la Curtea Veche Publishing un volum pe care ar trebui sa il citim indiferent de varsta si cat mai repede... atat cat nu este prea tarziu.

Roizen si Oz revin cu o noua carte, in seria TU. Intr-un stil amuzant si patrunzator, cei doi medici ne arata cum sa oprim inevitabilul declin al organismului uman, cauzat de trecerea timpului. Explicatiile relevante privind factorii majori ai imbatranirii, pe care stiinta i-a descoperit abia de curand, culmineaza cu un remarcabil plan de 14 zile, destinat pastrarii tineretii. Cu ajutorul acestui plan putem trai mai mult, in conditii de mare vitalitate. Si ne vom distra pe parcurs, deoarece „viata de calitate” nu inseamna sa fentezi bolile, ci mai degraba sa eviti fragilizarea organismului, care face imbatranirea armonioasa atat de dificil de imaginat.

Organismul uman este cea mai fascinanta masinarie creata vreodata si nimeni nu vorbeste despre asta intr-o maniera mai explicita si mai convingatoare decat dr. Michael Roizen si dr. Mehmet Oz. Cei mai multi oameni se gandesc la imbatranirea propriului corp ca la invechirea unei masini: cu cat inaintam in varsta, cu atat mai inevitabilaeste deteriorarea. Majoritatea considera ca pe la varsta de 40 de ani incepe declinul lent (dar sigur) al mintii, lucru care se intampla si cu ochii, urechile, incheieturile, arterele, libidoul si cu orice alt sistem care ne afecteaza calitatea vietii (si durata acesteia). Totusi, dupa dr. Roizen si dr. Oz, aceasta opinie este gresita.

In centrul acestei carti de referinta se afla factorii majori ai imbatranirii – cele 14 procese biologice care controleaza ritmul imbatranirii. De unii ati auzit, de altii nu, iar despre altii nu ati stiut niciodata ca au rolul de a contribui la procesul de imbatranire. Unii grabesc declinul, altii inhiba mecanismele de refacere.

Citeste si Jurnalul National!

În articolul

Cartea "TU ramai tanar", de Dr. Oz si Mike Roizen, acum in Romania!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x