Ce fel de șofer ești? Ce spune numărul de la mașină despre tine

Publicat pe 19.07.2016 la 10:27 Actualizat pe 19.07.2016 la 10:47

Specialiștii în numerologie susțin că numărul de înmatriculare al mașinii poate spune multe despre persoana care o conduce. Așadar, cifra dezvăluie aspecte nebănuite despre personalitatea șoferului respectiv.

astrocafe.ro

Specialiștii în numerologie susțin că numărul de înmatriculare al mașinii poate spune multe despre persoana care o conduce. Așadar, cifra dezvăluie aspecte nebănuite despre personalitatea șoferului respectiv.

Numărul se obține prin suma cifrelor și a literelor, care o compun. La final, trebuie să rezulte un singur număr.

Exemplu: AB – 01 – ABC
Știm că litera A corespunde lui 1, litera B lui 2 și litera C lui 3. Numeric, vom avea așadar:
1 + 2 + 0 + 1 + 1 + 2 + 3 = 10; 1 + 0 = 1.

Vibrația acestui număr de înmatriculare este așadar 1.

Numărul 1

Comentariu general: Considerat o alegere fericită. Autovehiculul ar trebui să-i aducă posesorului un grad ridicat de siguranță și confort.
Este mai cu seamă potrivit pentru șoferii competitivi, eventual pentru cei cărora le plac cursele de mașini.

De asemenea, o mașină cu număr de înmatriculare 1 poate să atragă atenția, să impresioneze, să fie semn de stimă și statut pentru șofer. Este făcut pentru mașinile menite să atragă atenția și pentru șoferii care vor să facă impresie la volan, să se întreacă sau să vâneze posibile candidate la scaunul de copilot.

Numărul 2
Număr dual și destul de imprevizibil cu atât mai mult dacă provine din 11. Necesită o atenție sporită, din cauza unei stări tehnice destul de fragile. Mai degrabă pentru șoferii prudenți la volan, care știu să se poarte cu mașină.

Aceste vehicule necesită o supraveghere continuă și atentă. Fragilitatea poate fi, în primul rând, de natură tehnică. Uleiul și presiunea pneurilor trebuie verificate periodic. E posibil că această mașină să necesite reparații tehnice periodice, dar să inducă posesorului un atașament incurabil, după atitudinea “Ma supără, dar mi-e dragă și nu renunț la ea”.

De asemenea, o asemenea mașină are probabil cele mari șanse să fie “botezata” cu un nume de alint. Menținerea mașinii cu această vibrație într-o stare tehnică foarte bună de rulare ferește șoferul de neplăceri. Număr de preferat în cazul mașinilor de mici dimensiuni, delicate și, în special, adresate publicului feminin.

Numărul 3
Număr favorabil, care predispune însă la anumite excese și la neglijență.
În această categorie, ar putea intra cu succes vehiculele mari de transport, dar și cele “mici” gen 4x4 (jeep). În general, numărul se potrivește cel mai bine cu modelele spațioase.

Dimensiunile mașinii pot fi exagerate, la fel și reacțiile șoferilor, care pot fi predispuși la ceartă în trafic. Numărul stimulează harul vorbirii la bord, de aceea șoferul trebuie să acorde o atenție sporită drumul și să nu se lase distras de conversații. Alt exces posibil, vorbitul nepermis la telefon în timpul condusului. Se recomandă purtarea sistemului hands-free și a centurii de siguranță.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

Ce fel de șofer ești? Ce spune numărul de la mașină despre tine

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp