Ce fel de șofer ești? Ce spune numărul de la mașină despre tine

Publicat pe 19.07.2016 la 10:27 Actualizat pe 19.07.2016 la 10:47

Specialiștii în numerologie susțin că numărul de înmatriculare al mașinii poate spune multe despre persoana care o conduce. Așadar, cifra dezvăluie aspecte nebănuite despre personalitatea șoferului respectiv.

astrocafe.ro

Specialiștii în numerologie susțin că numărul de înmatriculare al mașinii poate spune multe despre persoana care o conduce. Așadar, cifra dezvăluie aspecte nebănuite despre personalitatea șoferului respectiv.

Numărul se obține prin suma cifrelor și a literelor, care o compun. La final, trebuie să rezulte un singur număr.

Exemplu: AB – 01 – ABC
Știm că litera A corespunde lui 1, litera B lui 2 și litera C lui 3. Numeric, vom avea așadar:
1 + 2 + 0 + 1 + 1 + 2 + 3 = 10; 1 + 0 = 1.

Vibrația acestui număr de înmatriculare este așadar 1.

Numărul 1

Comentariu general: Considerat o alegere fericită. Autovehiculul ar trebui să-i aducă posesorului un grad ridicat de siguranță și confort.
Este mai cu seamă potrivit pentru șoferii competitivi, eventual pentru cei cărora le plac cursele de mașini.

De asemenea, o mașină cu număr de înmatriculare 1 poate să atragă atenția, să impresioneze, să fie semn de stimă și statut pentru șofer. Este făcut pentru mașinile menite să atragă atenția și pentru șoferii care vor să facă impresie la volan, să se întreacă sau să vâneze posibile candidate la scaunul de copilot.

Numărul 2
Număr dual și destul de imprevizibil cu atât mai mult dacă provine din 11. Necesită o atenție sporită, din cauza unei stări tehnice destul de fragile. Mai degrabă pentru șoferii prudenți la volan, care știu să se poarte cu mașină.

Aceste vehicule necesită o supraveghere continuă și atentă. Fragilitatea poate fi, în primul rând, de natură tehnică. Uleiul și presiunea pneurilor trebuie verificate periodic. E posibil că această mașină să necesite reparații tehnice periodice, dar să inducă posesorului un atașament incurabil, după atitudinea “Ma supără, dar mi-e dragă și nu renunț la ea”.

De asemenea, o asemenea mașină are probabil cele mari șanse să fie “botezata” cu un nume de alint. Menținerea mașinii cu această vibrație într-o stare tehnică foarte bună de rulare ferește șoferul de neplăceri. Număr de preferat în cazul mașinilor de mici dimensiuni, delicate și, în special, adresate publicului feminin.

Numărul 3
Număr favorabil, care predispune însă la anumite excese și la neglijență.
În această categorie, ar putea intra cu succes vehiculele mari de transport, dar și cele “mici” gen 4x4 (jeep). În general, numărul se potrivește cel mai bine cu modelele spațioase.

Dimensiunile mașinii pot fi exagerate, la fel și reacțiile șoferilor, care pot fi predispuși la ceartă în trafic. Numărul stimulează harul vorbirii la bord, de aceea șoferul trebuie să acorde o atenție sporită drumul și să nu se lase distras de conversații. Alt exces posibil, vorbitul nepermis la telefon în timpul condusului. Se recomandă purtarea sistemului hands-free și a centurii de siguranță.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

Ce fel de șofer ești? Ce spune numărul de la mașină despre tine

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x