Ce poate distruge o primă întâlnire perfectă. 5 greşeli de evitat

Publicat pe 29.08.2017 la 16:05 Actualizat pe 29.08.2017 la 17:15

Iata ce trebuie sa faci ca totul sa decurga perfect intre tine si el!

Sursa foto: Shutterstock

Prima întâlnire poate fi începutul unei poveşti frumoase sau poate compromite total viitorul unei relaţii. Evita aceste greşeli şi sigur va există o a două întâlnire.

Începutul unei relaţii vine cu fluturaşi în stomac, dar şi cu nenumărate emoţii. La o prima ieşire în doi, ambii parteneri sunt foarte exigenţi şi orice mică greşeală este taxată. Desigur, când există chimie între două persoane, se poate trece peste orice neajuns, însă cel mai bine ar fi să eviţi aceste erori la o prima întâlnire:

  1. Subiectele de discuţie - fostul e interzis cu desăvârşire

    Nu discuta prea mult despre fosta relație. Dacă ești întrebată, rezumă-te la informații generale, fără să intri prea mult în detalii. Uneori o relație ce tocmai s-a încheiat poate să lase în urmă o mulțime de sentimente, dar o întâlnire romantică nu este deloc prilejul potrivit pentru a le discuta. Nu vorbi nici despre defectele fostului iubit. Cel mai bine ar fi să ocolești subiectul, cu siguranță nici ție nu ți-ar plăcea ca un bărbat cu care ieși la o întâlnire să vorbească zeci de minute despre fosta lui iubită.

  2. Atenție la atitudinea față de persoanele de la restaurant

    Lipsa de politețe față de personalul restaurantului este considerat un faux-pas. Chiar dacă ți-a fost greșită comanda sau chelnerul a întârziat puțin, nu trebuie să exagerezi cu criticile. Se spune că un CEO celebru mergea cu candidații pentru posturile cheie din companie la restaurant pentru a observa cum se poartă cu personalul restaurantului. Este un aspect ce poate spune multe despre o persoană, așa că cel mai bine este să fii amabilă și răbdătoare.

  3. Țigara poate distruge un sărut perfect

    Dacă ești fumătoare, fumul de țigară poate fi neplăcut pentru cel cu care ai ieșit la masă. Și sărutul de la finalul întâlnirii poate fi distrus de mirosul și gustul pe care le lasă în urmă țigara. Poți ieși repede din impas cu un dispozitiv care încălzește tutunul adevărat fără să emane fum, ci un abur cu un miros aproape insesizabil. În plus, IQOS nu lasă nici gustul acela neplăcut specific țigărilor clasice. Este și un accesoriu elegant, care se va potrivi mai bine cu outfit-ul de întâlnire decât țigara.

  4. Prea multe informații despre viața ta profesională și salariu - o greșeală ce te face să pari arogantă

    Cariera este importantă pentru tine, iar munca pe care ai depus-o de-a lungul timpului se vede și în fluturașul de salariu? Ei bine, asta nu înseamnă că trebuie să faci paradă cu asta. Vorbește despre cât de mult contează profesia ta pentru tine, însă nu e cazul să discuți despre cât câștigi și ce funcții importante deții, deoarece ai putea părea arogantă sau lipsită de modestie.

  5. Lipsa de interes față de persoana din fața ta nu îți va aduce niciodată o a doua întâlnire

    Oricât de interesantă e viața ta și oricâte întâmplări inedite ai de povestit, cel mai bine ar fi să îl lași și pe el să spună câte ceva. Dacă vorbești doar tu ai putea părea total neinteresată de el. În plus, dacă nu îi dai și lui ocazia să vorbească, nu îl vei putea cunoaște cu adevărat. La prima întâlnire este vorba chiar despre a vă cunoaște, nu despre cât de mult poți vorbi tu despre tine. Gândește-te cât de neplăcut ar fi să petreci câteva ore la o întâlnire cu un bărbat care vorbește într-una despre el și nu-ți dă ocazia să scoți niciun cuvânt. Ai mai vrea să te vezi cu el? Cel mai probabil nu. Acestea sunt doar câteva dintre greșelile pe care le poți face la o primă întâlnire, dar cu siguranță mai sunt și alte erori care distrug relații înainte să înceapă. Ce ai mai adăuga pe lista noastră?

Sursa foto: Shutterstock

În articolul

Ce poate distruge o primă întâlnire perfectă. 5 greşeli de evitat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x