Ce se înâmplă la aproape șapte ani de la moartea lui Michael Jackson. Fiica legendarului artist a RĂBUFNIT: "Îmi vine să vomit!"

Publicat pe 12.01.2017 la 18:56 Actualizat pe 12.01.2017 la 19:10

Paris Jackson este foc si para!

La aproape șapte ani de la moartea lui Michael Jackson, Joseph Fiennes va interpreta rolul acestuia într-un serial tv de satiră. Alegerea actorului pentru a-l interpreta pe tatăl său a înfuriat-o pe Paris Jackson.

Paris Jackson a criticat în termeni duri distribuirea actorului britanic Joseph Fiennes în rolul tatălui ei, Michael Jackson, într-un serial TV de satiră şi a spus că se simte ”incredibil de jignită” de acea ”portretizare ruşinoasă”, informează site-ul revistei People.

Fanii megastarului american, decedat în 2009, s-au declarat şocaţi după ce au văzut trailerul serialului de satiră ”Urban Myths”, produs de postul de televiziune Sky Arts, difuzat marţi.

Fiica megastarului a fost invitată de admiratorii ei de pe Twitter să îşi spună părerea despre acea producţie de televiziune.

Sincer, m-a făcut să îmi doresc să vomit”, a spus Paris Jackson, după ce a vizionat acel trailer.

Mă simt incredibil de jignită şi sunt sigură că foarte mulţi oameni simt la fel”, a continuat Paris Jackson, în vârstă de 18 ani.

Mă înfurie să văd cât de evident de intenţionat a fost pentru producători, care şi-au dorit ca acest show să fie insultător, nu doar faţă de tatăl meu, ci şi pentru naşa mea de botez, Elizabeth Taylor”, a adăugat Paris Jackson.

În ianuarie 2016, Joseph Fiennes, un actor britanic caucazian, a fost distribuit în rolul cântăreţului Michael Jackson într-un serial britanic de ficţiune şi de satiră, intitulat ”Urban Myths”, ce va avea premiera pe postul de televiziune Sky Arts pe 19 ianuarie.

Sky Arts a lansat deja un prim trailer pentru noua producţie TV. În acel trailer, Michael Jackson (interpretat de Joseph Fiennes), Elizabeth Taylor (interpretată de Stockard Channing) şi Marlon Brando (interpretat de Brandon Cox) sunt prezentaţi în interiorul unui automobil, în timp ce părăsesc în mare grabă oraşul New York, după atacurile teroriste din 11 septembrie 2001.

Serialul de satiră ”Urban Myths”, compus din mai multe scenete scurte şi amuzante, nu se limitează însă doar la acel trio burlesc, ci ”readuce” pe micul ecran mai multe legende, precum Bob Dylan, Samuel Beckett, Muhammad Ali şi Cary Grant.

Nu lipseşte nici figura lui Adolf Hitler. Interpretat de Iwan Rheon - interpretul maleficului Ramsay Bolton din serialul ”Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” - dictatorul nazist, un pictor mediocru în tinereţe, este mereu flancat de bunul lui prieten - jucat de Rupert Grint, cunoscut pentru rolul Ron Weasley din franciza ”Harry Potter” -, căruia încearcă să îi facă portretul.

Noul serial de satiră, deşi nu a fost încă lansat oficial, a generat deja o polemică aprinsă. Fanii cântăreţului Michael Jackson au protestat vehement faţă de folosirea unui actor caucazian, Joseph Fiennes (fratele mult mai cunoscutului actor Ralph Fiennes), pentru întruchiparea pe micul ecran a idolului lor.

Cu atât mai mult cu cât în acest serial de satiră, în care abundă umorul tipic britanic, Joseph Fiennes joacă în aşa fel încât îl face pe regretatul megastar american să pară o persoană ”paranoică” şi ”de la ţară”.

Vezi, mai jos, trailerul filmului!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În articolul

Ce se înâmplă la aproape șapte ani de la moartea lui Michael Jackson. Fiica legendarului artist a RĂBUFNIT: "Îmi vine să vomit!"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x