Cei trei Chefi, printre bucate româneşti şi carne de crocodil

Publicat pe 27.02.2017 la 08:27 Actualizat pe 27.02.2017 la 08:57

Traditiile romanesti si "ciudateniile" iau cu asalt platoul „Chefi la cutite”.

Luni, jurații de la „Chefi la cuțite” au parte de o infuzie de tradiții românești: de la preparate autentice românești, la port tradițional, toate își vor găsi loc în cea de-a cincea ediție a show-ului de la Antena 1. Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu se vor întâlni luni seara de la 20.30 cu o româncă veritabilă, care are în emisiune o apariție memorabilă: poartă straie românești, e încălțată cu opinci și răspândește în jurul ei numai voie bună.

Rus Nina Rodovica îi va cuceri imediat pe cei trei jurați, iar în culise aceștia vor avea parte de o supriză: familia tinerei vrea să îi cunoască pe cei trei chefi, astfel că toți vin să facă poze în culise. Sunt îmbrăcați în costume populare minunate, iar chefii sunt impresionați de această apariție. Chef Florin chiar dorește să probeze un ilic și un clop și declară că e mândru când vede astfel de români.

Dacă va reuși concurenta să impresioneze și cu mâncarea gătită de ea și să obțină cuțitele, dar și ce anume le va pune ea în farfurie juraților rămâne de văzut luni seara la „Chefi la cuțite”.

Tot luni, o gospodină în toată puterea cuvântului le vinde gogoși juraților, la propriu: Claudia gătește la „Chefi la cuțite” ciurigăi, un fel de gogoși tipic maramureșene, pe care le însoțește în farfurie cu o dulceață pregătită de ea chiar atunci, pe loc. Iar un concurent din Tg. Ocna, cu o poveste de viață impresionantă, le va aduce juraților un bonus în farfurie: pe lângă tocănița pe care o va găti pentru concurs, îi va răsfăța pe chefi cu o turtă ruptă, o prăjitură specifică zonei de unde vine, cu multe foi și nucă. Dacă va fi pe placul pretențioșilor jurați, telespectatorii Antena 1 vor afla luni, de la 20.30.

Printre atâtea preparate românești, în ediția „Chefi la cuțite” de luni își vor găsi însă locul și câteva farfurii exotice, cu ingrediente rare, cum ar fi carnea de crocodil!

În articolul

Cei trei Chefi, printre bucate româneşti şi carne de crocodil

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 noiembrie 2024. Racii își pot transforma pasiunile într-o sursă de venit. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
SURSE: Elena Lasconi, aproape la egalitate cu George Simion în sondaje. PSD analizează un tur 2 între Ciolacu şi şefa USR
a1.ro
Rezultate loto azi, 21 noiembrie 2024. Numerele câștigătoare la extragerile Loto 6/49, Joker, 5/40, Noroc de joi
HelloTaste.ro
Chec de post cu dovleac copt, foarte aromat și colorat
Catine
Cheesecake cu fistic. Un desert fără coacere, cremos și colorat
useit.ro
Temperatura ideală pentru centrala termică. La cât să o setezi pentru a nu-ți încărca factura
as.ro
Cine i-a golit buzunarele celebrului milionar român care şi-a înşelat soţia 16 ani: „A fost fabulos”
MediCOOL
Expunerea la temperaturi foarte scăzute poate îmbunătăți calitatea somnului. Oamenii de știință au analizat efectele criostimulării
Spynews
Breaking news! Alina Petre a obținut un ordin de protecție pentru 5 zile împotriva celui de care s-a despărțit, dar care îi este încă soț. Vedeta se teme pentru viața ei
DeParinti
Mononucleoza infecțioasă la copii: cauze, simptome și tratament
MediCOOL
Tuberculoza: simptome, transmitere și opțiuni de tratament
HelloTaste
Paste cu ciuperci de post. O rețetă simplă și gustoasă
x