Cei trei Chefi, printre bucate româneşti şi carne de crocodil

Publicat pe 27.02.2017 la 08:27 Actualizat pe 27.02.2017 la 08:57

Traditiile romanesti si "ciudateniile" iau cu asalt platoul „Chefi la cutite”.

Luni, jurații de la „Chefi la cuțite” au parte de o infuzie de tradiții românești: de la preparate autentice românești, la port tradițional, toate își vor găsi loc în cea de-a cincea ediție a show-ului de la Antena 1. Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu se vor întâlni luni seara de la 20.30 cu o româncă veritabilă, care are în emisiune o apariție memorabilă: poartă straie românești, e încălțată cu opinci și răspândește în jurul ei numai voie bună.

Rus Nina Rodovica îi va cuceri imediat pe cei trei jurați, iar în culise aceștia vor avea parte de o supriză: familia tinerei vrea să îi cunoască pe cei trei chefi, astfel că toți vin să facă poze în culise. Sunt îmbrăcați în costume populare minunate, iar chefii sunt impresionați de această apariție. Chef Florin chiar dorește să probeze un ilic și un clop și declară că e mândru când vede astfel de români.

Dacă va reuși concurenta să impresioneze și cu mâncarea gătită de ea și să obțină cuțitele, dar și ce anume le va pune ea în farfurie juraților rămâne de văzut luni seara la „Chefi la cuțite”.

Tot luni, o gospodină în toată puterea cuvântului le vinde gogoși juraților, la propriu: Claudia gătește la „Chefi la cuțite” ciurigăi, un fel de gogoși tipic maramureșene, pe care le însoțește în farfurie cu o dulceață pregătită de ea chiar atunci, pe loc. Iar un concurent din Tg. Ocna, cu o poveste de viață impresionantă, le va aduce juraților un bonus în farfurie: pe lângă tocănița pe care o va găti pentru concurs, îi va răsfăța pe chefi cu o turtă ruptă, o prăjitură specifică zonei de unde vine, cu multe foi și nucă. Dacă va fi pe placul pretențioșilor jurați, telespectatorii Antena 1 vor afla luni, de la 20.30.

Printre atâtea preparate românești, în ediția „Chefi la cuțite” de luni își vor găsi însă locul și câteva farfurii exotice, cu ingrediente rare, cum ar fi carnea de crocodil!

În articolul

Cei trei Chefi, printre bucate româneşti şi carne de crocodil

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 februarie 2025. Taurii trebuie să renunțe la confort. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Bentley decapotabil, strivit pe asfalt în centrul Ploieştiului. Bolidul a lovit un SUV parcat, apoi s-a răsturnat pe plafon
a1.ro
Iubit de unii, controversat pentru alții! Emil Rengle este pregătit să plece în aventura Asia Express alături de sufletul său pereche! Cum a transformat provocările în oportunități și cum a reușit să cucerească România
HelloTaste.ro
Pulpă de porc cu cartofi și roșii la cuptor. Rețetă pentru o masă de duminică în familie
Catine
Zodiile au toate șansele să primească oportunități în carieră. Care sunt zilele cheie de care trebuie să profite în 2025
useit.ro
Asteroidul care s-ar putea izbi de Pământ în 2032. Deja au fost invocate procedurile de apărare a planetei
as.ro
Claudia Bavel a rupt tăcerea despre relaţia cu Iker Casillas. Fosta actriţă din filmele pentru adulţi confirmă: „Este minunat!”
MediCOOL
Micro-pauzele regulate și discuțiile cu un superior pot reduce oboseala la muncă. Oamenii de știință susțin că te pot ajuta să ai mai multă energie în timpul zilei
Spynews
Tzancă Uraganu și Lambada, surprinși împreună în Dubai! Cum l-a filmat blonda pe tatăl copiilor ei | FOTO
DeParinti
Cum să te pregătești pentru alăptare: sfaturi practice pentru viitoarele mame
MediCOOL
Rabia la om și la animale. Care sunt simptomele și când a fost ultimul caz în România
HelloTaste
Salată de ton cu rucola și fasole roșie, savuroasă și hrănitoare
x