Cele mai jenante intrebari puse vreodata de public si celebritati

Publicat pe 02.09.2010 la 14:45 Actualizat pe 02.09.2010 la 18:58

Oz raspunde celor mai jenante intrebari puse vreodata

Dr Oz a pregatit o editie speciala pentru a raspunde tuturor intrebarilor de sanatate care ne macina. Nimic nu este tabu, asa ca atat celebritati cat si membri din public au lasat rusinea deoparte si au pus intrebarile la care doreau raspuns. Multe dintre ele, vom vedea, ne-au trecut si noua prin minte.

De ce urinezi imediat dupa ce ai facut treaba mare?

Zona pelviana cuprinde doua orificii: uretra si rectul. Cand presezi unul dintre muschi (de exemplu, rectul) se blocheaza ambele orificii. In schimb, cand ajungi la baie si unul dintre ele se relaxeaza, celalalt face la fel. Este imposibil sa le poti controla.

Cum pot scapa de vergeturile de pe sani?

Vergeturile nu apar doar din cauza fluctuatiilor de greutate. Estrogenul elibereaza cortizol, un hormon steroid, care slabeste tesutul de la suprafata pielii. Acele linii, crapaturi, sunt de fapt mult mai profunde decat ne imaginam si sunt urmarile tesutului slabit.

Cat despre tratament, poti incerca crema Retin A (dupa ce ai nascut) dar cam atat. Lotiunile scumpe nu te ajuta cu adevarat. Important! Mentine-ti greutatea la cote normale

Charlie Sheen - De ce apar cearcanele si cum le poti face sa dispara?

Pungile de la ochi se inchid la culoare din cauza venelor. Cu varsta, pielea se subtiaza si ele se vad mai bine. Cearcanele astfel formate pot avea diferse cauze: alcool, alergii, prea multa sare; toate favorizeaza retinerea de lichide, ceea ce umfla zona de sub ochi. Solutii: Beti multa apa, folositi o crema hidratanta si aplicati felii de castravete pe ochi.

Joy Behar - Este normal sa ti se lase sanii atat de mult incat sa iti ingreuneze rutina de fitness?

Pe masura ce imbatranesti, ligamentele lui Cooper – care tin sanii ridicati- incep sa slabeasca si sanii se lasa. Cand alergi, sanii ar putea teoretic, sa fie afectati de miscarea sus-jos. De aceea, este bine sa porti bustiere de sport in timpul exercitiilor fizice si nu strica nici sa iti lucrezi muschii pectorali.

Este bine sa iti storci cosurile?

Nu, nu este bine deloc, mai ales daca apar in interiorul triunghiului mortii. Triunghiul mortii este o zona care porneste de la inceputul nasului pana la colturile buzei de jos. Daca spargi vreun cos in aceasta arie, risti ca infectia sa ajunga direct la creier.

Cel mai bine este sa iei un ac, il sterilizezi fierbandu-l sau prin foc, si intepi cosul cu el. Fii atenta s ail orientezi in sus, pentru ca puroiul sa iasa prin gaura.

Diana Swayer - Cum scapi de dependenta de sare?

Multi dintre noi ne confruntam cu aceasta dependenta, avand in vedere ca sarea se gaseste in aproape toate produsele pe care le consumam. In orice caz, excesul de sare conduce la presiune arteriala ridicata deci trebuie sa fim moderati in aceasta privinta. Cum? Inlocuieste sarea cu usturoi, ceapa, verdeturi care pot fi maruntite si calite.

Este normal sa faci vanturi cand ai orgasm?

Cand ai orgasm , zona pelviana se ridica,intestinele sunt presate deci aerul poate sa se adune sis a coboare prin rect. De fapt insa, datorita faptului ca muschii rectului vibreaza in timp ce ai orgasm, exista doar senzatia aceea si nu elimini gaze cu adevarat.

Poate sa iti semnaleze culoarea mucoasei o alergie sau raceala?

Daca culoarea mucoasei este incolora, nu ai nicio problema. Grijile incep cand au o culoare definita – atunci cand e verde inseamna ca a stat acolo ceva vreme. Daca este rosiatica sau maronie, inseamna ca s-a infiltrat si sange in ruma unei iritatii de obicei. Ce poti face? Apeleaza la un Neti Pot. Acesta este un instrument de curatare a cailor nazale, in forma unui ceainic. Este perfect pentru irigarea nasului.

Leann Rimes- Ce este psoriazisul si cum se trateaza?

Psoriazisul este o boala foarte comuna, intalnita in randul americanilor si nu numai. Este o boala autoimuna, deci nu se datoreaza vreunei infectii. Nu este contagioasa. Ce se intampla? Sistemul imunitar se ataca singur, apar crapaturi mancarimi, locul se inroseste. Tratamentul prevede crème cu vitamina D, bai de soare, retinoizi, lotiuni cu vitamina A.

PLUS! Stresul joaca un rol important in agravarea psoriazisului deci o pauza de meditatie este obligatorie.

De ce imi vine sa mananc incontinuu inainte de menstruatie?

In primul rand, este fapt cunoscut ca , la menstruatie, hormonii o iau razna si dau peste cap intregul organism. In mod natural, ne simtim mai stresati. Acum 100 de ani, stresul declansa senzatia de foame. Acest lucru nu s-a schimbat; dovada ca, in aceasta perioada, simti permanent nevoia de a manca mai mult. Ce poti face? Ia vitamina B si acizi grasi in Omega 3.

Urmareste "Dr Oz", de luni pana vineri, ora 22.00, numai pe Euforia TV

În articolul

Cele mai jenante intrebari puse vreodata de public si celebritati

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x