Chef Cătălin Scărlătescu respectă tradiția: a plecat cu barca în Grecia și anul acesta

Publicat pe 04.07.2016 la 13:05 Actualizat pe 04.07.2016 la 13:12

Dacă bucătăria îi ocupă tot timpul anului, vara are gust de mare pentru chef Cătălin Scărlătescu, care și-a făcut o tradiție din a pleca cu barca pe mare. Vacanța înseamnă pentru cunoscutul jurat de la Antena 1 prieteni, preparate din pește și zile însorite petrecute pe mare, cu barca.

Dacă bucătăria îi ocupă tot timpul anului, vara are gust de mare pentru chef Cătălin Scărlătescu, care și-a făcut o tradiție din a pleca cu barca pe mare. Vacanța înseamnă pentru cunoscutul jurat de la Antena 1 prieteni, preparate din pește și zile însorite petrecute pe mare, cu barca.

Anul acesta, chef Cătălin și-a adunat prietenii și împreună au petrecut o săptămână pe apele grecești și au făcut turul coastei Peloponeze, cu Poros, Spetses, Leonidas, Hydra.

A fost o experiență mai frumoasă pentru că am plecat mai mulți. Am fost vreo 7 bărci, eu și cu cei de la Party Sails. În drum spre Poros, de exemplu, am făcut baie în mijlocul mării, apoi ne-am oprit în oraș și am mers la cea mai bună tavernă, Posedion, unde Cristi, un bucătar român, gătește dumnezeiește. Are cea mai bună salată de caracatiță”, povestește încântat cheful.

Și pentru că atunci când ai un chef la bord vacanța are și miros de bucate delicioase, toți musafirii de pe barcă s-au delectat cu celebra tocăniță de pește gătită de Cătălin.

„Fiecare zi parcă a fost mai frumosă decât alta. Am făcut baie, am gătit pe barca, am luat pește din Spetses, de la pescărie, și le-am făcut celor de pe barcă vestita tocană de pește la slow cooking. Suntem la al doilea an de vestita tocană de scorpie de mare.

Întors în țară, chef Scărlătescu se pregătește pentru ediția de București a Festivalului Scoicilor, pe 7, 8, 9 și 10 iulie, după care va începe filmările pentru cel de-al doilea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”.

În articolul Chef Cătălin Scărlătescu respectă tradiția: a plecat cu barca în Grecia și anul acesta:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
PARTENERI
Horoscopul zilei de 4 iunie 2025. Leii sunt pregătiți pentru noi începuturi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 iunie 2025. Leii sunt pregătiți pentru noi începuturi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Asasinul Teodorei mărturisea într-o carte obsesia pentru fată de când avea 14 ani. Bărbatul, bolnav de cancer
observatornews.ro
Asasinul Teodorei mărturisea într-o carte obsesia pentru fată de când avea 14 ani. Bărbatul, bolnav de cancer
Două zodii vor avea parte de un nou început pe 3 iunie 2025. Ce se va întâmpla în viața acestor nativi
a1.ro
Două zodii vor avea parte de un nou început pe 3 iunie 2025. Ce se va întâmpla în viața acestor nativi
Rulouri cu căpșuni și glazură de lămâie. Rețeta simplă pe care o vei adora
HelloTaste.ro
Rulouri cu căpșuni și glazură de lămâie. Rețeta simplă pe care o vei adora
Ardei umpluți cu quinoa, ciuperci și legume. Un preparat sățios și sănătos
Catine
Ardei umpluți cu quinoa, ciuperci și legume. Un preparat sățios și sănătos
Firma care a înlocuit angajații cu AI are probleme mari. Ce sumă a pierdut până acum
useit.ro
Firma care a înlocuit angajații cu AI are probleme mari. Ce sumă a pierdut până acum
as.ro
TV Happy
7 simptome de vitiligo ușor de recunoscut
MediCOOL
7 simptome de vitiligo ușor de recunoscut
Marilu Dobrescu povestește, în hohote de plâns, cu lux de amănunte, cum ar fi fost agresată fizic de fostul iubit, Iustin Petrescu: „A încercat să mă sufoce”
Spynews
Marilu Dobrescu povestește, în hohote de plâns, cu lux de amănunte, cum ar fi fost agresată fizic de fostul iubit, Iustin Petrescu: „A încercat să mă sufoce”
Piure de cartofi noi cu zucchini și brânză rasă
DeParinti
Piure de cartofi noi cu zucchini și brânză rasă
Medicul Mihail Pautov și specialiști în domeniu vin cu sfaturi de înfrumusețare pentru miri și mirese
MediCOOL
Medicul Mihail Pautov și specialiști în domeniu vin cu sfaturi de înfrumusețare pentru miri și mirese
Unde se depozitează corect ciupercile. Cât timp se pot păstra
HelloTaste
Unde se depozitează corect ciupercile. Cât timp se pot păstra
close
x