Cautare: 438 rezultate dupa tagul "catalin scarlatescu"

Echipa lui chef Cătălin Scărlătescu câștigă probă și amuleta: I-am băgat în ceață

acum 29 zile

Echipa condusă Chef Cătălin Scărlătescu câștigă prima probă de la Titani la Cuțite și amuleta. ”I-am băgat în ceață”, a declarat acesta.

Chef Sorin Bontea, despre aventura Asia Express: Cătălin și Florin au fost alături de mine. M-au susținut mereu

acum 30 zile

Chef Sorin Bontea a vorbit la Xtra Night Show despre aventura Asia Express. ”Cătălin și Florin au fost alături de mine. M-au susținut mereu”, a declarat acesta.

Star News. Cătălin Scărlătescu se pregăteşte să devină tată

acum 115 zile

Anul 2020 se anunţă a fi unul perfect pentru Cătălin Scărlătescu! De ce spunem asta? Ei bine, celebrul chef se pregăteşte să devină tată! Da, aţi auzit bine!

Mesajul lui Alexandru Comerzan, câştigătorul sezonului 7 de la Chefi la cuţite: "Parcă mai retraiesc încă o dată finala!"

acum 164 zile

Cuțitul de aur al lui Scărlătescu, Alexandru Comerzan, a câștigat sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite! Învingătorul a transmis un mesaj plin de emoţie şi pentru Xtra Night Show

Alex Comerzan este învingătorul sezonului 7 de la Chefi la cuţite! Cătălin Scărlătescu: "Mi-am dorit enorm să câştige băieţaşul ăsta!"

acum 164 zile

Cuțitul de aur al lui Scărlătescu a strălucit până la final! Alexandru Comerzan a câștigat sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite!

Chef Cătălin Scărlătescu: "Mi-ar fi plăcut ca bunica mea să trăiască şi să-i iau un papa mobil şi să o plimb peste tot"

acum 165 zile

Tema primei probe din semifinală l-a făcut pe chef Cătălin Scărlătescu să îşi aducă aminte de bunica lui, care s-a stins cu mult timp în urmă! Dar care i-a spus un lucru interesant: "Să fie drept!"

Rahela şi Daniel, secrete din culisele "Chefi la cuţite", la Star Matinal!

acum 174 zile

Rahela şi Daniel, doi dintre concurenţii echipei lui Cătălin Scărlătescu, au dezvăluit secrete din culisele "Chefi la cuţite"

Sicilianca din echipa lui Florin Dumitrescu, acuzații grave: Între mine și Cătălin Scărlătescu este o relație de amiciție

acum 177 zile

Amalia Bellantoni, cea mai periculoasă concurentă de la Chefi de la Cuţite! Tabloul e aşa: ameninţări cu moartea, hărţuire şi urmăriri ca-n filme! Sicilianca din echipa lui Dumitrescu face acuzaţii grave.

Haos la Chefi la Cuțite. Echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu gătește la foc automat

acum 178 zile

Cuțitele au scos scântei şi în cea de-a opta confruntare a celui mai iubit show culinar, "Chefi la Cuțite"! Echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu gătește la foc automat să termine preparatul.

Situație incredibilă la Chefi la Cuțite. Chef Cătălin Scarlatescu a decis cine este eliminat!

acum 179 zile

Situație inedită la "Chefi la Cuțite". Chef Cătălin Scarlatescu trebuie să decidă cine rămâne și cine pleacă din competiție, după cei doi concurenți, Robert "Bobby" Săvoiu și Ernesto Dosman, au ieșit la egalitate.

Chefi la Cuțite. Emoţiile la proba individuală! Sorin Bontea, la jurizarea preparatelor: Asta e, cine greșește pleacă acasă!

acum 179 zile

Emoții și tensiuni mari la jurizarea preparatelor de la proba individuală. Cei trei chefi au degustat fiecare preparat în parte: Unul a fost neinspirat deloc!

Chefi la Cuțite. Echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu câștigă proba cocktailului! Chef Sorin Bontea face o criză de nervi!

acum 179 zile

Cuțitele au scos scântei şi în cea de-a șaptea confruntare a celui mai iubit show culinar, "Chefi la Cuțite"! Echipa lui Chefi Cătălin Scarlatescu obține șapte farfurii, iar echipa verde și echipa albastră vor intră la duel.

Chefi la Cuțite. Amalia Bellantoni, supărată foc pe chef Cătălin Scărlătescu: Jur să mă răzbun!

acum 179 zile

Amalia Bellantoni, nouă concurentă din echipa lui Chef Florin Dumitrescu, este supărată pe chef Cătălin Scărlătescu după ce a fost dată la schimb cu alt concurent: "În Sicilia, trădarea este cel mai mare păcat."

Chefi la cuțite. Chef Cătălin Scărlătescu își folosește amuleta! Amalia a rămas șocată!

acum 179 zile

Chef Cătălin Scărlătescu, mentorul echipei move, și-a folosit o amuleta ce îi oferă posibilitatea de a schimbă un concurent din echipa sa, cu un altul dintr-o echipă adversă: Rahela Pîslaru face schimb cu Amalia.

Chefi la Cuțite. Cătălin Scărlătescu mai pierde un concurent. Alexandra Ștefănescu este eliminată din competiție

acum 186 zile

După o lungă jurizare, cei trei chefi au ajuns la un verdict. Farfuria Alexandrei Ștefănescu obține cel mai mic punctaj. Concurenta este eliminată din competiție

Chef Cătălin Scărlătescu, un car de nervi! "Amalia, cu tine nu se poate. Mi s-a luat!"

acum 192 zile

Amalia îi dă mari bătăi de cap lui Cătălin Scărlătescu! Cheful se enervează la culme atunci când concurenta nu reuşeşte să aranjeze două pişcoturi într-o farfurie!

Amuleta lui Cătălin, care îi obligă pe adversari să schimbe bancurile între ei în toiul gătitului, îi sperie pe Sorin şi Florin! Ce măsuri şi-au luat cei doi chefi?

acum 192 zile

Cum ar fi să ai puterea să îţi pui adversarii să schimbe în toiul gătitului bancurile între ei? O astfel de amuletă stă ascunsă în mâneca lui Cătălin Scărlătescu! Speriaţi de posibilitatea acestui coşmar, Sorin şi Florin îşi iau măsuri de prevedere verzi-albastre!

Alin Voinea, eliminat de la Chefi la cuțite! Chef Scărlătescu rămâne în patru oameni!

acum 193 zile

Cea de-a treia confruntare Chefi la cuţite a mai adus un eliminat în echipa lui Cătălin Scărlătescu! Alin Voinea părăsește competiția, iar echipa mov rămâne în doar patru concurenți!

Chef Scărlătescu apelează la una dintre amulete! "Nu aveți voie să folosiți carne"

acum 193 zile

Chef Cătălin Scărlătescu apelează la amuleta care le blochează un ingredient echipelor adverse. Astfel, echipa albastră și cu cea verde au interzis la carne pentru această probă.

Star News. Cătălin Scărlătescu răspunde celor mai indiscrete întrebări. Cel mai iubit chef spune cum stă cu viața amoroasă

acum 198 zile

Are lipici la femei, dar mereu este secretos. Noi însă am reuşit să îl tragem de limbă şi să aflăm răspunsul la întrebarea care se află pe buzele tuturor. Chef Scărlătescu ne-a spus cum stă la capitolul amor, dar şi dacă are sau nu iubită.

1
2
3
4
5
»