Cinci SEMNE care prevestesc sfârșitul vieții

Publicat pe 12.09.2016 la 14:44 Actualizat pe 12.09.2016 la 15:32

Nimeni nu poate ști cu exactitate momentul în care firul vieții se va încheia, însă cu toate astea, potrivit specialiștilor, există anumite semne care ne ajută să ne dăm seama că sfârșitul este aproape.

Nimeni nu poate ști cu exactitate momentul în care firul vieții se va încheia, însă cu toate astea, potrivit specialiștilor, există anumite semne care ne ajută să ne dăm seama că sfârșitul este aproape.

Simptomele din materialul următor nu trebuie neglijiate, ci trebuie privite cu atenție, căci ele nu fac decât să tragă un semnal de alarmă.

Se spune că moartea este singura certitudine din viaţa noastră. Bineînţeles, nimeni nu poate să spună când vom muri, însă medicii susţin că există câteva semne pe care organismul le dă atunci când unei persoane i se apropie sfârşitul. Medicii îi sfătuiesc pe cei care au grijă de persoane extrem de bolnave să fie atenţi la stările prin care trec acestea, deoarece unele dintre ele ar putea prevesti moartea.

1. Pierderea poftei de mâncare este unul din aceste semne. Nevoia de energie scade, şi în multe cazuri, persoanele nu mai vor decât cantităţi foarte mici de apă şi alimente care se digeră uşor.

2. Un alt factor ar fi oboseala extrem de puternică şi nevoia de somn în cea mai mare parte a zilei, întrucât metabolismul încetineşte.

3. Înainte de moarte, bolnavii trec prin stări de confuzie, întrucât creierul nu mai funcţionează aşa cum ar trebui. S-ar putea ca aceştia să nu mai ştie unde se află, cum se numesc sau cine sunt persoanele din jurul lor.

4. Totodată, este important să fiţi atenţi la respiraţia persoanei în cauză, aceasta ar putea deveni neregulată. De multe ori, după ce inspiră adânc, urmează o pauză de 5 până la 60 de secunde în care aceasta nu mai respiră deloc. Este important să urmăriţi anumite zone ale corpului.

5. Dacă gleznele şi laba piciorului se umflă, acesta este un semn că rinichii nu mai funcţionează aşa cum ar trebui, iar lichidele nu se mai elimină în mod normal. Este bine de reţinut că orice schimbare a persoanei bolnave poate fi un semn ce nu trebuie neglijat.

În articolul

Cinci SEMNE care prevestesc sfârșitul vieții

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x