Conrad Mericoffer va juca în serialul “Fructul oprit”, produs de Ruxandra Ion

Publicat pe 27.11.2017 la 16:29 Actualizat pe 27.11.2017 la 16:34

Conrad Mericoffer este unul dintre actorii ce va juca in serialul ”Fructul oprit”, realizat de Ruxandra Ion.

S-a alăturat distribuției de la “Fructul oprit”, iar acum trăiește una dintre cele mai mari provocări profesionale! În noul serial, care va începe, în curând, la Antena 1, Conrad Mericoffer interpretează un personaj care are de ales între o poziție financiară bună și iubirea vieții sale.

Tânărul a început filmările, alături de mari actori iubiți de publicul român, pentru cel mai mare proiect de televiziune din cariera sa. Joacă pe scena teatrului încă din facultate, în anul 2011 a primit Premiul UNITER pentru debut, iar acum se regăsește în distribuția super-producției semnate de Ruxandra Ion.

Este cel mai important proiect de televiziune pe care l-am făcut până acum și de care mă bucur foarte mult și cred că o să iasă foarte mișto!”, declară Conrad Mericoffer.

În “Fructul oprit”, Conrad este Mihai Lăzărescu, un tânăr care provine dintr-o familie înstărită, dar care se vede nevoit să aleagă între iubire și o poziție financiară bună.

Personajul meu se numește Mihai Lăzărescu. Este un băiat foarte de treabă, liniștit și care vrea să fie și mai liniștit.”, spune actorul. Educat la cele mai bune școli, Mihai știe valoarea banului muncit și nu ia nimic de-a gata. Este șantajat de tatăl lui că va fi dezmoștenit dacă se însoară cu femeia pe care o iubește”.

În viața de zi cu zi, Conrad se declară la polul opus față de personajul său. “Este o provocare pentru mine ca actor să mă situez la polul acesta și să o fac cât mai bine.”, mărturisește acesta.

În serialul produs de Ruxandra Ion, după scenariul semnat de Simona Macovei și Radu Grigore, tânărul actor are posibilitatea să joace alături de mari nume ale filmului și teatrului românesc, precum Adrian Titieni, Doru Ana, Marian Râlea, Adriana Șchiopu, Adriana Trandafir. “Suntem o echipă profesionistă, cu niște actori foarte mari, alături de care te poți și distra foarte bine!” , spune Conrad, pe care telespectatorii îl pot urmări în curând la Antena 1, în “Fructul oprit”.

În articolul

Conrad Mericoffer va juca în serialul “Fructul oprit”, produs de Ruxandra Ion

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x