Cosmina Dobrotă, mărturisiri emoționante despre Carmen Tănase: “E genul de partener care te poartă în brațe”

Publicat pe 21.05.2018 la 09:31 Actualizat pe 21.05.2018 la 09:35

Cosmina Dobrotă, îndrăgita actriță care o interpretează pe Katia în serialul difuzat de Antena 1, miercurea, de la ora 20.00, mărturisește că munca alături de Carmen Tănase este o adevărată bucurie.

A obținut simpatia publicului cu rolul său din “Fructul oprit”, dar a câștigat și un foarte bun partener de scenă. Cosmina Dobrotă, îndrăgita actriță care o interpretează pe Katia în serialul difuzat de Antena 1, miercurea, de la ora 20.00, mărturisește că munca alături de Carmen Tănase este o adevărată bucurie.

Una dintre caracteristicile pe care le are personajul Cosminei din “Fructul oprit” este loialitatea, loialitatea față de stăpâna sa. Katia face orice ca să-i facă pe plac Roxanei Baicu Popovici, interpretată de Carmen Tănase. Cele două formează un cuplu de senzație în serialul care poate fi urmărit miercurea, de la ora 20.00, la Antena 1. Replicile savuroase și pline de umor au cucerit numeroși telespectatori, iar despre munca alături de Carmen Tănase, Cosmina are numai vorbe de laudă.

E bucurie să joci cu doamna Carmen Tănase! Așa se numește, bucurie! E genul de partener care te poartă în brațe, nu ai cum să greșești alături de ea. Are Katia replică, nu are, doamna Carmen Tănase face astfel încât să aibă!”, a mărturisit acesta, în cadrul unui interviu difuzat la emisiunea “Povești COOL”, difuzată de postul de televiziune Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30.

Cosmina a mărturisit că sunt mari diferențe între ea și personajul ei, recunoscând că a avut multe de învățat de pe seama acestei experiențe profesionale.

“Este compoziție! Cosmina nu are nicio legătură cu Katia! Dacă vorbește cineva la telefon, lângă mine, nu pot să ascult ce vorbește persoana respectivă. Nu am năravul ăsta, să stau să ascult ce vorbesc alții! Dacă mă privește discuția, bine, răspund frumos, politicos, cum m-a educat pe mine mămica. Dacă nu am treabă, nu am treabă! Nici o legătură cu Katia! Construind acest personaj, am descoperit că uneori este bine să fii obraznic, să vezi cum te învață personajele cum să fii om, adică nu invers.”, a mai spus actrița.

Fanii producției “Fructul oprit” pot urmări în această perioadă, miercurea, de la ora 20.00, ultimele cinci episoade!

Uitați-vă la serial, pentru că parte din sufletul nostru, al actorilor, este acolo! Telespectatorii sunt totul! Fără voi, munca noastra nu are sens. Fiți acolo, alături de noi, pentru că din ce în ce tensiunea crește. Iubim cu adevărat sau ne prefacem că iubim? Câștigă dragostea adevărată sau câștigă patima?”, le transmite Cosmina Dobrotă fanilor serialului de la Antena 1.

În articolul

Cosmina Dobrotă, mărturisiri emoționante despre Carmen Tănase: “E genul de partener care te poartă în brațe”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cântăreței! Cunoscuta blondă a murit ieri, la 47 de ani, în urma unui AVC / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x