Cu greu ai putea privi aceste imagini! ”Uite ce i-ai făcut copilului meu”, își strigă o mamă disperarea. Fiul ei a rămas fără o porțiune din cap

Publicat pe 15.07.2017 la 10:34 Actualizat pe 15.07.2017 la 11:16

Un baiat de doar 16 ani a fost distrus pe viata din cauza unui sofer beat.

Viața unui puști a fost total schimbată de un șofer beat, care l-a lovit, apoi a fugit de la locul accidentului. Mai exact, el a rămas fără o porțiune din cap.

În octombrie 2016, Kiernan Roberts, din Elloughton, Anglia, a fost lovit de mașina unui șofer beat, care a plecat de la locul accidentului, fără să îi pese de copilul lăsat în agonie pe asfalt. Zilele trecute, după de făptașul a fost condamnat la doar trei ani de închisoare, mama lui Kiernan a răbufnit și și-a strigat disperarea. Ea a arătat presei prin ce chinuri a trecut fiul ei din cauza celui care l-a lovit cu mașina.

Nu voiam să publicăm aceste imagini. Dar am vrut ca făptașul să vadă prin ce chinuri a trecut și trece fiul nostru din cauza lui. Nu vream ca Finn (n.n. autorul accidentului) să mai spună că a fost o simplă greșeală ce a făcut el. Fiul nostru a fost cel care a ales ce fotografii să facem publice”, a declarat mama puștiului pentru hulldailymail.co.uk.

Din ziua accidentului și până acum, Kiernan a făcut progrese remarcabile. Totuși, medicii i-au avertizat pe părinți că fiul lor nu va mai putea fi niciodată ca înainte de accident, din cauza leziunilor cerebrale. După accident, el a suferit de amnezie temporară și nu își putea recunoaște nici măcar familia.

La internare, medicii i-au dat băiatului între 20% și 40% șanse de supraviețuire. În luna decembrie i s-a făcut o a doua operație, prin care i s-a îndepărtat o bucată din craniu. După operație, a avut dureri cumplite de cap, iar mobilitatea lui s-a redus semnificativ. Abia în martie a avut loc o a treia operație prin care s-a adăugat partea lipsă a craniului său. După operație, din cauza multiplelor crize, lui Kiernan i-a fost indusă coma.
În ultimele opt săptămâni, copilul a învățat, din nou, să meargă, să vorbească, să deprindă diverse abilități. Timp de un an, cel puțin, medicii i-au recomandat să locuiască cât mai aproape de un spital, pentru că va mai avea nevoie de supraveghere și asisstență.

Fotografii: hulldailymail.co.uk

În articolul

Cu greu ai putea privi aceste imagini! ”Uite ce i-ai făcut copilului meu”, își strigă o mamă disperarea. Fiul ei a rămas fără o porțiune din cap

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x