Cum gândesc bărbații în funcție de zodie

Publicat pe 16.03.2016 la 09:16 Actualizat pe 16.03.2016 la 14:42

Femeile și-au dorit mereu să afle cum gândesc reprezentanții sexului masculin, dar această întrebare nu are un răspuns care să fie valabil la modul general. Specialiștii au încercat să ofere câteva trăsături specifice pentru fiecare nativ în parte, luând în calcul zodia lor.

Femeile și-au dorit mereu să afle cum gândesc reprezentanții sexului masculin, dar această întrebare nu are un răspuns care să fie valabil la modul general. Specialiștii au încercat să ofere câteva trăsături specifice pentru fiecare nativ în parte, luând în calcul zodia lor.

Astrologul vedic Roxana Veșneac a făcut o listă cu principalele caracteristici ale bărbaților în funcție de zodia lor, care să ne ajute să ajungem la o concluzie în ceea ce privește modul în care gândesc bărbații.


Berbec

De obicei, au o seriozitate aparte chiar și atunci când spun glume. Le place atunci când cineva se ocupă de ei, deci nu ar fi mirarea prea mare să treacă din grijă mamei direct în cea a nevestei. Vor totul și și-ar dori să nu trebuiască să facă mare lucru pentru asta, deși destinul le dovedește în timp că muncă e necesară. Se aprind repede și sunt romantici cam o zi la ceva timp. Atenția lor poate fi de scurtă durată, deci să nu te sperii dacă uneori chiar devine paranoic asupra unui subiect pe care l-ați discutat deja acum câteva ore.

Taur
Fie că au 22 de ani sau 45, ei rămân acei bărbați puternici cu o ordine a priorităților greu de înțeles. Au șarm, sunt oarecum stabili și îți impun acel aer misterios la început. Pentru a se certă cu ține acest nativ, trebuie mai întâi să îi pese destul. Dar dacă îi păsa, este bine să-i înveți repede limitele, până nu face drum întors și consideră că își pierde timpul încercând să-ți explice că îi place să fie tratat cu indiferentă uneori. Nu poți avea încredere în el decât atunci când ți-a demonstrat clar că te iubește!Până atunci…stai pe un nisip mișcător.

Gemeni
Acești nativi sunt atât de ocupați încât nici ei nu pot să-ți explice clar ce fac astăzi.Nu au odihnă și de obicei au ochi frumoși cu gene întoarse, pe care inevitabil îi vor folosi să-ți atragă atenția sau să-ți cucerească inimă. Partea dificilă este că mulți nativi ai acestei zodii se luptă cu dualitatea semnului până la vârste înaintate, ceea ce le mai poate crea fie tulburări de comportament, fie depresii, fie idei și planuri cărora le poți face față cu greu. În rest, sunt persoane de viață lângă care nu ar trebui să te plictisești.

Rac
Se spune că acest semn înțelege femeile mai bine decât oricare alt semn zodiacal datorită intensității cu care simte emoțiile.Devine foarte rapid defensiv și este cu adevărat o artă să-l ții pe linia de plutire. Are nevoie de o atenție aparte și de un anumit tip de caracter la o femeie pentru a fi bine, deci să nu te simți vinovată dacă compatibilitatea voastră nu e cum te așteptai. Tind să se atașeze de fostele iubiri…si uneori funcționează să-I părăsești și tu odată doar pentru a-i da timp să îți schimbe opțiunile. După ceva timp poate reveni la ține cu alte sentimente.

Leu
Acești bărbați sunt printre cei mai lăudați de femei în general, ba că știu să gătească, ba că au carismă,ba că sunt puternici etc. Au încredere în ei orice ar fi, le place să aibă toată atenția, deci dacă iei decizi să te căsătorești cu un nativ de genul, deja afli de la început părerea tuturor femeilor din jurul lor, fie prin răutăți adresate ție, fie prin invidii și gelozii. Comunicarea cu ei este destul de dificilă, pentru că deși inițial păr foarte deschiși, au partea lor introvertită la care se ajunge greu și într-un mod controlat. Că în toate cuplurile, contează foarte mult compatibilitatea, deci este important cum te comporți și tu pentru a-l face să-și deschidă inimă.

Fecioară
Dificil de înțeles este cum pe de-o parte sunt ceva mai egoiști, pe de altă nu se lasă duși de văl și își distrug singuri din propria fericire. Se consumă în general foarte mult pentru ce-i interesează, chiar dacă nu îți arată tot timpul. Se spune că una din problemele lor este modul în care își percep propria persoană. Poți fi și răutăcioși, dar până nu le-o spui direct în față nu își dau seamă, tocmai pentru că nu asta este intenția lor. Iubesc din suflet și le place să aibă încredere în persoană de lângă, iar crizele lor de gelozie sunt mai dese atunci când nu simți că le oferi suficientă atenție.

Citește întregul material aici.

În articolul

Cum gândesc bărbații în funcție de zodie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Focul Sfânt a luminat România în noaptea Învierii. Credincioșii au fost copleșiți de emoții şi plini de speranță
a1.ro
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x