Și-a ascuns vârsta, dar TOTUL a ieșit la iveală! Cum i-a influențat ASTA destinul Ilenei Ciuculete: prin schimbarea datei de naștere, artista...

Publicat pe 19.03.2017 la 15:06 Actualizat pe 19.03.2017 la 15:48

Adevarata data de nastere a artistei apare pe crucea ei.

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat, la Antena 3, că există o legătură foarte strânsă între moartea cântăreței Ileana Ciuculete și data ei de naștere.

Îndrăgita artistă de muzică populară și-a ținut ascunsă data de naștere, adevărul ieșind la iveală odată cu moartea ei.

Specialistul Mihai Voropchievici susține că prin schimbarea datei de naștere, artista și-a schimbat, de fapt, personalitatea, dar nu și destinul.

Numerologul a mai spus că Ileana Ciuculete a încercat să-și aducă dragoste în viața ei prin schimbarea datei de naștere.

"Cu datele originale, ea avea o anumită cifră de destin. În momentul în care a coborât de la 1952, septembrie, însemna o cifră de destin 1.

Asta reprezintă un deschizător de drumuri, un om care reușește totul în viața lui prin propriile eforturi, prin munca lui asiduă, care este urmărit de noroc.

Coborând la vârstă, a venit cu o cifră de destin 6, care este în căutarea dragostei, a plăcerilor, a bucuriei nu neapărat numai trupești, a armoniei prin dragoste.", susține specialistul.

Cu toate, că în tot mediul online, apărea că artistă s-a născut pe 20 septembrie 1957, adevărul a ieșit ulterior la iveală.

Ileana Ciuculete s-a stins din viață la 65 de ani.

Află mai multe din materialul video de mai sus!

În articolul

Și-a ascuns vârsta, dar TOTUL a ieșit la iveală! Cum i-a influențat ASTA destinul Ilenei Ciuculete: prin schimbarea datei de naștere, artista...

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp