Datorii KARMICE. Ce ai de plătit, în viață, în funcție de ZODIA în care te-ai născut

Publicat pe 24.04.2016 la 13:54 Actualizat pe 24.04.2016 la 14:08

Se spune că în viață avem de plătit unele datorii karmice. În funcție de zodia fiecăruia, nativii au lecții diferite de învățat, misiuni și experiențe prin care să treacă pentru a-și atinge țelul.

eva.ro

Se spune că în viață avem de plătit unele datorii karmice. În funcție de zodia fiecăruia, nativii au lecții diferite de învățat, misiuni și experiențe prin care să treacă pentru a-și atinge țelul.

Nodul Nord este elementul astrologic care îţi arată cum să-ţi "speli" păcatele din alte vieţi.

Berbec: Într-o altă viaţă te-ai lăsat "cărată" în spate de alţii. Ai profitat de ajutorul care ţi-a fost oferit şi nu ai realizat nimic din ceea ce ar fi trebuit să realizezi. De aceea, în această viaţă trebuie să iei rolul iniţiatorului, al celui care se implică, care rezolvă şi munceşte atât pentru sine, cât şi pentru alţii. Trebuie să te bazezi pe propriile tale forţe şi să nu aştepţi să-ţi pice din cer, aşa cum ai făcut în alte existenţe.

Taur: Într-o altă viaţă te-ai folosit de puterea ta pentru a-i domina pe ceilalţi şi i-ai manipulat pentru a-ţi atinge scopurile. De aceea, în această viaţă trebuie să fii un sprijin pentru ceilalţi, să construieşti, să fii tu însăţi un adevărat stâlp pentru cei care au nevoie. Trebuie să-ţi contruieşti o viaţă organizată, o existenţă stabilă şi să îi ajuţi pe cei care au nevoie de tine.

Gemeni: În viaţa trecută ţi-ai impus punctul de vedere şi ai luptat cu toate armele pentru ca viziunea ta să fie cea acceptată şi urmată. În această viaţă ai datoria de a-i asculta pe cei din jurul tău. Trebuie să le ceri părerea, să ţii cont de ea şi să afli cum gândesc oamenii de lângă tine. Este valabil în special faţă de persoanele foarte apropiate, rude de sânge precum părinţii sau fraţii.

Rac: În vieţile trecute ţi-ai cenzurat sentimentele, ai încercat să le ascunzi, să le renegi şi ţi-ai concetrat toată energia asupra dorinţei de a deţine putere. Rădăcinile şi originea sunt decisive în viaţa actuală şi îţi creează misiunea de a-ţi asuma răspunderea faţă de familie. Fără responsabilitate afectivă, orientată spre familie, nu îţi poţi realiza sarcina karmică din această viaţă.

Leu: Viaţa actuală reprezintă o probă continuă a voinţei pe care o are acest nativ. S-a născut cu misiunea de a-şi dezvolta creativitatea şi aceasta numai prin forţele proprii. Trebuie să-şi pună în aplicare gândurile pentru a putea deveni o persoană puternică şi hotărâtă. În viaţa anterioară era înconjurată de un grup de oameni care o sprijineau în rezolvarea problemelor. Sarcina actuală cere formarea unei gândiri proprii, care presupune acţiuni individuale fără a beneficia de nici un ajutor din partea altora.

Fecioară: Nativul a suferit foarte mult în vieţile anterioare şi în prezent retrăieşte unele din vechile spaime. Îi va fi greu să scape de ideea că este într-un permanent pericol. Sarcina sa karmică îi cere să devină utilă în viaţa celorlalţi, să-şi aleagă o profesie prin care să-i poată ajuta direct. Meseria de medic sau psiholog este foarte potrivită şi îi oferă posibilitatea de a-şi exprima capacităţile. Este posibil să-şi petreacă o parte din viaţă acordând ajutor unei persoane aflate într-o situaţie dificilă.

Citește tot materialul aici!

În articolul

Datorii KARMICE. Ce ai de plătit, în viață, în funcție de ZODIA în care te-ai născut

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x