Delia, un nou RECORD. Este primul artist român care a reușit această PERFORMANȚĂ

Publicat pe 26.10.2016 la 11:14 Actualizat pe 26.10.2016 la 12:59

Delia a stabilit un nou record, performanta cu care putini artisti se pot mandri.

În ajunul sărbătorilor de iarnă, Delia se pregătește pentru o nouă premieră în cariera ei artistică! Este vorba despre spectacolul Delia’s Winter Wonderland, care deși va avea loc pe 5 decembrie, este deja sold out.

Delia a devenit în ultimii ani cea mai iubită artistă din România. Cu piese mereu pe primele locuri în topuri, peste 200 de milioane de vizualizări pe youtube adunate doar în ultimii 2 ani, multe concerte sold out și jurata în X Factor & iUmor, artista vine cu un show excepțional și totodată exclusivist pe 5 decembrie, oră 19:00, la Teatrul Național București : Delia’s Winter Wonderland.


Astăzi putem vorbi de o nouă premiera în carieră Deliei. După toată dispută născută în zonă online pe marja prețurilor biletelor, în fix o lună de la punerea în vânzare a evenimentului, Delia’s Winter Wonderland este SOLD OUT. Artista a reușit să fie primul artist român care a reușit această performanță în vânzare de bilete ce pot fi comparate cu showurile internaționale!

5 decembrie
va fi ziua în care îți vei da seama că sărbătorile de iarna nu trebuie să fie un clișeu. Delia’s Winter Wonderland nu este un simplu concert, ci experiență muzicală a iernii!

Totul începe încă de la intrarea spectaculoasă a Teatrului Național din București unde publicul este invitat la cocktails & entrées și se termină cu un after party high-class la Nuba*-unul dintre cele mai exclusiviste lounge & bar locuri din oraș. Pe scenă, Delia va fi acompaniată de peste 30 de instrumentiști profesioniști conduși de către maestrul George Natsis, iar acesta va fi primul concert alături de o big band orchestră din cariera artistei.

Unic în momentul de față ca și concept de sărbători, Delia’s Winter Wonderland vine că o alternativă modernă și high-tech la tot ce s-a mai văzut până în momentul de față în România.

Pe lângă muzică adusă la nivel de artă, concertul beneficiază de cele mai inedite elemente de grafica, proiecții de ultima generație, scenografie grandioasă, costume excepționale create special pentru acest eveniment și machiaje desprinse din regate înghețate – totul atent selecționat, întocmai că și complexitatea structurală a unui fulg de nea.

Accesul la after party permis doar persoanelor peste 18 ani.

În articolul

Delia, un nou RECORD. Este primul artist român care a reușit această PERFORMANȚĂ

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • la 13:15
Imagine adorabilă cu Maite Perioni în copilărie. Cum arăta celebra vedeta când era doar un bebeluș
Happy People • la 01:19
Allisson Lozz, protagonista din “În numele iubirii”, renunță la cariera din cinematografie. Declarațiile actriței cu privire la motivul care a împins-o să ia această decizie
Happy People • la 00:48
Actorul din Rebelde, Roberto 'Puck' Miranda, s-a stins din viața la vârsta de 60 de ani
Happy People • ieri la 14:55
Dovada vie că talentul se transmite din familie. Marjorie de Sousa a lansat o piesă de Crăciun alături de fiul ei, Matias.
Happy People • ieri la 12:32
Aracely Arambula a descoperit elixirul tinereții. Cum arată la 45 de ani frumoasa actriță de telenovele
Happy People • ieri la 12:23
Sunt două dintre cele mai frumoase artiste ale Mexicului: Anahi și Maite Perroni pozează împreună pentru coperta unei celebre reviste