Despre cel mai nou serial românesc al Antenei 1 au scris și jurnaliștii străini. “Fructul oprit” a ajuns în presa turcă

Publicat pe 26.12.2017 la 17:11 Actualizat pe 26.12.2017 la 17:17

Având la bază o adaptare liberă după un celebru roman turcesc, “Fructul oprit” s-a filmat, în luna decembrie, în Turcia.

Cel mai nou serial produs de Ruxandra Ion, a cărui mare premieră va avea loc în curând la Antena 1, a ajuns și în presa turcă. Filmările desfășurate în ultimele zile în Istanbul, pentru “Fructul oprit”, au intrat în atenția jurnaliștilor străini, care au relatat despre prima dramă psihologică din peisajul serialelor românești pe care Ruxandra Ion o pregătește pentru telespectatori.

Având la bază o adaptare liberă după un celebru roman turcesc, “Fructul oprit” s-a filmat, în luna decembrie, în Turcia. Însoțiți de Ruxandra Ion (producător și regizor al serialului), Radu Grigore (scenarist și regizor al serialului), dar și de membrii echipei tehnice, actorii Adrian Titieni, Alina Chivulescu, Cristina Ciobănașu, Michaela Prosan, Petru Păun și Tudor Roșu au mers în Istanbul pentru a da naștere unor secvențe importante ce vor putea fi văzute în cadrul producției de la Antena 1. Ei au filmat în locații spectaculoase din afara țării, printre acestea regăsindu-se și malul Bosforului.

După ce a realizat primul serial românesc filmat integral cu telefonul mobil (“Când mama nu-i acasă”/ “O grămadă de caramele”), difuzat la Happy Channel, Ruxandra Ion a trecut acum la echipament specific filmului de ultimă generație. Ea pregătește o super-producție, prima dramă psihologică din peisajul serialelor autohtone, iar acest lucru nu a trecut neobservat de ziariștii străini.“Fructul oprit” a ajuns în atenția jurnaliștilor turci, care au scris despre noul proiect al postului de televiziune Antena 1, ilustrând materialul cu imagini de pe platourile de filmare din Istanbul.

Acest oraș este un mediu care oferă frumusețe și inspirație!”, le-a declarat Ruxandra Ion jurnaliștilor de la site-ul milliyet.com, motivându-și astfel alegerea de a filma alături de echipa sa în Turcia.

În timp ce o parte din echipă a fost ocupată cu filmările în Istanbul, ceilalți actori din distribuția serialului, dar și membrii ai echipei de producție au continuat munca pentru serial și în țară, filmându-se astfel la dublu. Marian Râlea, Carmen Tănase, Vlad Gherman, Doinița Oancea, Mihai Călin, Cosmina Dobrotă sunt doar câțiva dintre actorii care s-au aflat pe platourile de filmare, în această perioadă, în România, sub îndrumarea regizorului Sorin Paul Damian.

Bucurându-se de o echipă de producție alcătuită din oameni cu o vastă experiență în lumea filmului, dar și de o distribuție de excepție, “Fructul oprit” prezintă o poveste impresionantă în care personajul principal este iubirea, sub toate chipurile sale. Poți iubi două persoane deodată? Aceasta este întrebarea care își caută răspuns în noul serial al Antenei 1, realizat după un scenariu semnat de Radu Grigore și Simona Macovei.

În articolul

Despre cel mai nou serial românesc al Antenei 1 au scris și jurnaliștii străini. “Fructul oprit” a ajuns în presa turcă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vitamina care ar putea crește rezistența la cancer. Studiu îmbucurător în revista Science
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x