Din 28 februarie, “Fructul oprit” se va difuza în fiecare miercuri de la ora 20.00 la Antena 1

Publicat pe 22.02.2018 la 16:37 Actualizat pe 22.02.2018 la 16:52

În fiecare miercuri, de la ora 20.00, în cadrul serialului “Fructul oprit”, telespectatorii vor asista la povești de iubire pline de emoție, intrigi țesute și momente încărcate cu suspans.

Serialul produs și regizat de Ruxandra Ion va putea fi urmărit, începând de săptămâna viitoare, în intervalul orar 20.00-22.45. “Fructul oprit” își continuă povestea la Antena 1, începând de săptămâna viitoare, în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00. Actorii și membrii echipei de producție filmează în această perioadă, în locații spectaculoase din România, realizând noi episoade care vor putea fi vizionate în curând de telespectatori.

În al cincilea și al șaselea episod, fanii serialului au putut urmări secvențe filmate în Istanbul și au putut să afle diagnosticul pe care i l-au dat medicii turci Soniei. De altfel, fanii serialului au putut să vadă cum evoluează căsnicia Soniei (Michaela Prosan) cu Tudor Caragea (Adrian Titieni), dar și cum se schimbă lucrurile între Sonia și Alex (Petru Păun), după ce acesta se oferă să-i fie alături și s-o ajute să-și rezolve problemele de sănătate. În episodul difuzat aseară la Antena 1, luna de miere a soților Caragea a fost dată peste cap în momentul în care aceștia au primit o veste tulburătoare din tară și au aflat că mama Soniei, Roxana Baicu Popovici (interpretată de Carmen Tănase), a suferit un grav accident de circulație.

Povestea serialului “Fructul oprit”, transpusă într-o manieră originală de scenariștii Simona Macovei și Radu Grigore, ia amploare, iar începând cu cel de-al șaptelea episod care se va difuza miercuri (28 februarie), de la ora 20.00, vor intra în scenă personaje noi.

În fiecare miercuri, de la ora 20.00, în cadrul serialului “Fructul oprit”, telespectatorii vor asista la povești de iubire pline de emoție, intrigi țesute și momente încărcate cu suspans.

În articolul

Din 28 februarie, “Fructul oprit” se va difuza în fiecare miercuri de la ora 20.00 la Antena 1

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
5 lucruri pe care să le faci după divorț
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x