Din culisele serialului ”Fructul Oprit”: Marian Râlea a învățat la filmări cum se fac sarmalele

Publicat pe 05.01.2018 la 16:40 Actualizat pe 13.02.2018 la 10:13

Marian Ralea a povestit la Observator cum este la filmările pentru ”Fructul Oprit”.

Marian Râlea și Adriana Trandafir formează un cuplu de excepție în “Fructul oprit”, difuzat la Antena 1, miercurea, de la 21.00. Despre cuplul pe care îl formează cu îndrăgita actriță, despre serialul marca Ruxandra Ion, dar și ce se întâmplă în culise, la filmări, Marian Râlea a povestit în platoul ”Observatorului” de la Antena 1.

Așa am aflat că, de exemplu, actorul a învățat pe platoul de filmare cum se împăturesc corect sarmalele, dar și că și-a vrăjit colegii cu o ciorbă gătită ca la carte, împreună cu ”soția” sa, Adriana Trandafir.

Urmăriți interviul integral în clipul de mai jos.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Marian Râlea, Adriana Trandafir și Ana Crețu formează familia Boască în noul serial pe care îl realizează Ruxandra Ion.

După ce a realizat primul serial românesc filmat integral cu telefonul mobil (“Când mama nu-i acasă”/ “O grămadă de caramele”), difuzat la Happy Channel, Ruxandra Ion a trecut acum la echipament specific filmului de ultimă generație. Ea pregătește o super-producție, prima dramă psihologică din peisajul serialelor autohtone.

Marian Râlea, Carmen Tănase, Vlad Gherman, Doinița Oancea, Mihai Călin, Cosmina Dobrotă sunt doar câțiva dintre actorii care s-au aflat pe platourile de filmare, în această perioadă, în România, sub îndrumarea regizorului Sorin Paul Damian.

Bucurându-se de o echipă de producție alcătuită din oameni cu o vastă experiență în lumea filmului, dar și de o distribuție de excepție, “Fructul oprit” prezintă o poveste impresionantă în care personajul principal este iubirea, sub toate chipurile sale. Poți iubi două persoane deodată? Aceasta este întrebarea care își caută răspuns în serialul de la Antena 1, realizat după un scenariu semnat de Radu Grigore și Simona Macovei.

Marian Râlea este Vasile (Sile) Boască, un bucătar din Oltenia. Pe vremuri avea un restaurant renumit în Slatina, dar a pierdut toată averea și a fost nevoit să vină la București, unde, alături de soția și fiica sa, locuiește în casa rudelor. Vede mereu partea plină a paharului, indiferent de greutăți. Comentează cu umor orice situație și mereu are o pildă sau poveste de spus. Deși, face pe șeful nu iese din vorba soției și a fiicei.

“Noi suntem familia Boască. Eu sunt Sile, îmi place să gătesc, mi-a plăcut dintotdeauna să gătesc. Suntem din Oltenia. Cam asta înseamnă «Fructul oprit», un alt personaj, o altă încercare de a ajunge în sufletul spectatorilor. Mă bucur că joc în sfârșit un personaj venit din Oltenia. Eu sunt din partea tatălui jumătate oltean și chiar nu am avut ocazia până acum să joc acest tip de personaj. Distribuția este excepțională, sunt sigur că o să ne facă plăcere tuturor să lucrăm la acest «Fruct oprit».” , spune Marian Râlea.

În serial, soția acestuia este Lina Boască, interpretată de îndrăgita actriță Adriana Trandafir. Fostă ospătăriță, Lina este o gospodină desăvârșită. Are mereu vorbele la ea, iar umorul nu-i lipsește. Pentru ea, Sile este cel mai deștept și cel mai frumos bărbat din lume. Își iubește fiica și o învață mereu ce să facă, deși sfaturile ei sunt demodate.

“Împreună cu Marian Râlea, colegul meu și prietenul meu de-o viață, un mare artist și mânuitor al comicului în lumea noastră, teatrală și cinematografică, suntem ca să zic așa, pârghia de echilibru înspre partea comică a povestirii. Împreună suntem cuplul despre care eu cred că este cireașa de pe tort. Noi aducem telespectatorilor toate caracteristicile frumoase ale poporului român, bunătate, ospitalitate, bucurie, dorința de a face bine, toate lucrurile frumoase la un loc, mă bucur tare mult pentru rolul ăsta. Sper să știu să îl povestesc bine, să ne iasă bine, cu toate că e mai greu la început, dar așa simt că o să fie foarte frumos și un lucru foarte bine făcut!” , declară Adriana.

Actrița a primit cu mare bucurie propunerea de a face parte din acest proiect.

Se spune că noi, taurii, obținem foarte târziu lucrurile, muncim mult pentru ele, iar atunci când le obținem aproape că nu ne mai bucurăm de ele. Dar uite că aici lucrurile nu stau așa, în sensul că am așteptat o carieră întreagă, am așteptat o viață întreagă, am așteptat să ies la pensie și mi-am dorit dintotdeauna să fac parte dintr-un asemenea proiect și cum spune Coelho, “Dacă îți dorești cu adevărat ceva, tot universul conspiră la realizarea lui”, așa și cu mine. Sunt foarte fericită că fac parte din proiectul acesta, care este prioritar pentru mine în momentul de față. A venit exact când trebuia, ca să apuc să mă și bucur de el cu adevărat. Faptul că fac parte din proiectul acesta, cu o așa o distribuție și cu o așa echipă și cu atâtea idealuri, aproape că nu pot să fac față bucuriei.”, mărturisește Adriana.

În articolul

Din culisele serialului ”Fructul Oprit”: Marian Râlea a învățat la filmări cum se fac sarmalele

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: „M-am hotărât!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x