Doi frați geniali, Victor și Călin Popescu, în distribuția noului sezon ”Fructul Oprit”. Unul dintre ei e copilul Soniei

Publicat pe 20.08.2018 la 09:45 Actualizat pe 20.08.2018 la 11:35

Pe lângă marii actorii care se alătură producției vor fi și nume noi în lumea filmului. Victor și Călin Popescu sunt doi băieți cu performanțe extraordinare care vor face parte din distribuție, fiind la prima experiență cinematografică din viața lor.

Noul sezon al îndrăgitului serial ”Fructul oprit”, produs de Ruxandra Ion și difuzat de Antena 1, începând din 29 august, de la ora 20.00, vine cu o mulțime de surprize pentru telespectatori. Pe lângă marii actorii care se alătură producției vor fi și nume noi în lumea filmului. Victor și Călin Popescu sunt doi băieți cu performanțe extraordinare care vor face parte din distribuție, fiind la prima experiență cinematografică din viața lor.

Victor are 13 ani, este în clasa a VII-a cu specializare în Matematică. El a participat la foarte multe olimpiade și a obținut rezultate remarcabile. În paralel, este înscris la un Club de Teatru și consideră că acest nou proiect din viața sa este unul plin de oportunități.

Am fost foarte fericit când am luat castingul pentru rol, asta fiindcă știam că voi trăi o experiență unică. Sunt încântat că mi se oferă oportunitatea de a cunoaște oameni noi și deosebiţi și de a învăța lucruri minunate”, spune Victor, care în serial se va numi Traian și va fi fiul Silviei, personaj interpretat de Alina Pușcaș.

Fratele său, Călin Popescu, are 9 ani și este deja în clasa a IV-a pentru că, tocmai datorită performanțelor sale intelectuale, a concentrat doi ani într-unul. Călin face două școli în același timp. Studiază la Little London și este extern la Colegiul Național de muzică ”George Enescu”, unde studiază pianul. A fost premiat pentru talentul său muzical în mai multe rânduri și, încă de la grădiniță, a făcut cursuri de teatru. În serial, el este Victor, fiul Soniei - rol interpretat de frumoasa actriță Michaela Prosan.

”Fiecare zi pe platoul de filmare este minunată, toată echipa mă răsfață și mă ajutã să-mi înțeleg rolul. Îmi place mult că mă cheamă Victor, pe fratele meu îl cheamă așa. Este incredibil că am avut șansa să fac parte din echipa “Fructul Oprit”. Nu știu ce va fi în viitor, dar mă bucur de fiecare clipă în prezent” mărturisește Călin, care glumește spunând că este pentru prima dată când faptul că e mic de statură reprezintă un avantaj pentru el.

Cei doi frați sunt foarte entuziasmați de faptul că au luat castingul pentru rolurile din ”Frcutul Oprit” și sunt foarte responsabili, fapt confirmat chiar de Ruxandra Ion: ”Sunt doi copii extrem de bine crescuți, pasionați, talentați și serioși.”

Pe 29 august, de la ora 20.00, la Antena 1 va avea loc premiera celui de-al doilea sezon al serialului ”Fructul Oprit”. Povestea continuă. Vă veți reîntâlni cu personajele din primul sezon la 6 ani distanță de la întâmplările din primul sezon. S-au schimbat multe, apar personaje noi, precum Iza și Marius Cristescu. Cum în sezonul 2 acțiunea se petrece la 6 ani distanță, micuțul Tudor Roșu a predat ștafeta lui Bogdan Iancu pentru interpretarea personajului Petru Caragea. În acest sezon o veți cunoaște și pe Mara, fiica Anei Caragea, în vârstă de 6 anișori.

În articolul

Doi frați geniali, Victor și Călin Popescu, în distribuția noului sezon ”Fructul Oprit”. Unul dintre ei e copilul Soniei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cât am dat pe ochelari? 400 €". Câţi bani au dat tinerii pe haine şi pe notele de plată în cluburile de fiţe din Mamaia, de 1 Mai
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x